SON DAKİKA
SON DAKİKA


Galibiyetten daha fazlası
11.12.2020

 
Ligde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Giresunspor, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dün Ankara’da Keçiörengücü ile karşılaşan Çotanaklar, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Giresunspor, Ankara’da elde ettiği galibiyetle sadece 3 puan kazanmadı. Bu galibiyet; hem liderle arasındaki farkı eritti hem moralleri yükseltti hem de şampiyonluk yolunda çok büyük adımların atılmasını sağladı.

Teknik direktör Hakan Keleş’le farklı bir kimliğe bürünen Çotanaklar, karşılaşmada zaman zaman zor anlar yaşasa da bileğinin hakkıyla galibiyeti hanesine yazdırmayı başardı. Bu tür maçlarda çoğu takımın önceliği kaybetmemektir. Özellikle deplasmanda oynayan takımlar, 1 puana kötü demezler. Ama şunu gördük ki, bugün Giresunspor 1 puana razı olmadı. 3 puan için son ana kadar savaştı ve hak ettiğini aldı.

Kaptan Eren, gemisini kurtarmaya devam ediyor. Gol attığı 5 maçta takımına 11 puan kazandıran Eren, dün yine iş başındaydı. Uzatma anlarında sahneye çıkarak takımını ipten aldı.

Giresunspor’un ve Giresun halkının bir hayali var. O hayali gerçekleştirmek için canla başla mücadele eden futbolcu kardeşlerimi, teknik ekibi, yönetimi ve her koşulda bu takıma destek olan yeşil-beyazlı taraftarları kutluyorum. Sırada Adana Demir var. O maçtan da galip gelirsek, bizden iyisi olmaz.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap