SON DAKİKA
SON DAKİKA


Galibiyetten daha fazlası
22.02.2021

10 maç üst üste kazanarak müthiş bir seri yakalayan Giresunspor, dün ligin 22'nci hafta maçında sa-

hasında Ankaraspor'u konuk etti. Ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan maçta rakibine puan kaptıran Çotanaklar, bu kez hata yapmadı. Kazanma serisini 11'e yükselten Yeşil-Beyazlı ekip, şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attı.

Cezası sona eren Diarra ve Nalepa dünkü maça ilk 11'de başlayan isimler arasındaydı. Diarra stoper, Nalepa da Mehmet Taş ile birlikte ön liberoda şans buldu.

Maça mutlak 3 puan parolasıyla başlayan Giresunspor, ilk dakikalarda oyunu rakip sahaya yıktı. Kontrollü bir oyunu tercih eden Giresunspor, 15'inci dakikada gole çok yaklaştı. Sağ taraftan yapılan or- taya iyi yükselen kaptan Eren, topu direğe nişanlayınca mutlak bir golü kaçmış oldu. Bu pozisyon golün habercisiydi. 2 dakika sonra yine sağ taraftan gelişen atakta Serginho topu içeriye çevirdi. Balde'nin ceza sahası yayı içinde vurduğu şut direkten döndü. Topu iyi takip eden Caner Hüseyin, ağları sarsarak Giresunspor'u 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarının başlarında Balde ile bir pozisyondan yararlanamayan Giresunspor, özellikle son 20 dakikalık bölümde rakip sahada daha etkili olmaya başladı. Dakikalar 80'i gösterdiğinde yine sağ taraftan gelen Giresunspor'da Uzodimma'nın içeriye çevirdiği topla buluşan Erol Can, müsait pozisyonda topu auta gönderdi. 84'te Balde ile bir gol daha kaçıran Çotanaklar, uzatma anlarında ise kalesinde büyük bir tehlike atlattı.

İkinci golü bulamasa da 1-0'lık skoru koruyan Giresunspor, lig ikincisi Samsunspor ile lig üçüncüsü İstanbulspor'un karşılaştığı haftada altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu 3 puan, Süper Lig'in kapısını yarıya kadar araladı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap