SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fahri Aktaş Giresun Emniyet Müdürü!
8.10.2019

Adı kadar ak, ünvanı kadar güven veren bir kişilik. Başarılı çalışmaları ve duruşuyla Giresun’da güven ve huzur’un adı. Başarılarından dolayı son kararnameyle görevinde kalarak Giresun’a hizmet vermeye devam edecek olan Müdür Aktaş, son dönemde özellikle kaçakçılıkla mücadele başta olmak üzere Giresun’da huzur ve güvenin tesisi için gece gündüz büyük çaba içinde çalışmalarını sürdürüyor. 

Görevini sevmek, tam anlamıyla yerine getirmek başka bir şey! Ama asıl önemli olan iyi bir yönetici olarak sevilen ve sayılan olmak ise başka bir şey! İşte Müdür Aktaş, daha öncesi de öyledir ama Giresun’da tam da bunu tesis etti. Giresun’a geldiği günden itibaren, başta sorumlusu olduğu Emniyet teşkilatında tam bir hâkimiyet ve koordinasyonla yöneticiliğini ve kişiliğini ortaya koyarak, verimliliği ve koordinasyonu en üst seviyeye çıkarmasını bilmiştir. Diğer taraftan, şehrin tüm unsurlarıyla uyum içinde çalışarak ve vatandaşla da bütünleşerek, yaptığı ziyaret ve ikili ilişkilerle bir görev adamı olmanın yanında toplumun bir parçası olmayı da en iyi şekilde başarmıştır. 

Yeni Giresun Emniyet Müdürlüğü binasının yapım ve inşaatının da Giresun’a kazandırılmasında büyük emek ve katkıları olan Müdür Aktaş’ı bu anlamda da kutlamak gerek. Emniyet’in çok daha etkili ve başarılı bir şekilde çalışması için önemli olan Yeni Emniyet Müdürlüğü’de Giresun’a ve emniyet teşkilatımıza hayırlı olsun. 

Yakından tanıdığım ve takip ettiğim Müdür Aktaş, tüm bu tespit ve övgüleri fazlasıyla hak etmektedir. Gerek kişiliği gerekse görev adamlığıyla Giresun’da ekibiyle birlikte güven ve huzurun adı olan Sayın Müdürümüze tebrik ve başarı dileklerimi iletiyor, selamlarımı sunuyorum… 

TRAFİK TRAJEDİSİ! 

Son günlerde özellikle kırsalda yaşanan trafik kazalarında bir artış söz konusu! 

Basında sıradanlaşan trafik kazalarından artık daha çok sosyal medya üzerinden haberdar olabiliyoruz ve son günlerde bu kazalardaki artış dikkat çekici. Çoğunlukla maddi hasarlı ve yaralamalı olan bu kazalar bazen de ölümle sonuçlanabiliyor. 

Bu kazaların artışında kırsal kesimde yolların kalitesi artmasına rağmen güvenlik önlemlerinin ve denetimlerin yetersizliği sebep oluyor olabilir. Evet yayla ve köy yolları beton ve asfalt gibi günün şartlarında iyileştiriliyor ve kalitesi arttırılıyor. Ama güvenlik tedbirleri hemen alınmıyor. Başta yol çizgileri, güvenlik bariyerleri ve olumsuz hava koşullarının getirdiği görüş darlıkları bunların başında geliyor. Denetim azlığı da insanların daha rahat hareket etmesi ve ihmallerini artırdığı için kazalar artış gösteriyor. 

Son olarak; Bulancak ilçesine bağlı Kovanlık beldesi Sofulu Mahallesi’nde meydana gelen bir kazada, Muhammed Melik Melikoğlu (53) yönetimindeki 28 K 5865 plakalı kamyon kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada, sürücü Melikoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Tanıdığımız ve sevilen bir sima olan Melikoğlu’nun trajedik bir kazayla aramızdan ayrılması hepimizi üzdü. Allah rahmetiyle karşılasın. 

Kırsalda iyileştirilen yolların emniyet ve güvenlik unsurlarının da iyileştirilmesi bu tür üzücü sonuçları yaşamamamız için önemlidir…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap