SON DAKİKA
SON DAKİKA


Cumhurbaşkanı’nın Giresun Sevgisi
3.03.2019

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Salı günü Giresun’da partisince düzenlenen mitingde; “Rabbim ömür verdikçe bizdeki Giresun sevdası bizdeki Karadeniz sevdası bitmez. Bu can bedende durdukça bizdeki Türkiye sevdası Türkiye aşkı hiç bitmez. 11 ay sonra yeniden Giresun’da olmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum” diyerek Giresun’a olan sevgisini ve özlemini açıkça dile getirdi.

Bizim asıl okumamız gereken ise; Açık yüreklilikle dile getirdiği bu sevdanın ve özlemin arkasındaki beklentidir. Sayın Cumhurbaşkanın burada asıl söylemek istediği Giresun’u istemesidir. 31 Mart seçimleri için Aytekin Şenlikoğlu’na destek isteyen Cumhurbaşkanı konuşmalarında Giresun için yaptıklarını sıralarken, 31 Mart’ta Giresunlulardan da Giresun’u istedi.

Giresun’da 14’ü hastane toplam 45 adet sağlık tesisi yaptıklarını, mevcut stadın yerine millet bahçesi yapılacağını, deniz doldurularak yapılan Ordu-Giresun Havalimanı’nın yolcu trafiğinin geçen yıl 1 milyon 86 bini geçtiğini, 67 adet taşkın koruma tesisi inşa ettiklerini, 12 taşkın koruma tesisinin çalışmalarının ise devam ettiğini belirten Sayın Cumhurbaşkanı, Fındık fiyatının 18 lirayı bulduğunu, 25 bin iş yerine 490 milyon lira tutarında SGK prim teşviki sağladıklarını, Eğribel Tüneli ile Dereli-Giresun yolu ve Görele-Çanakcı yolları bu yıl tamamlanarak hizmete açılacağını sıraladı.

Sayın Cumhurbaşkanının bu sevdasını ve özverisini karşılıksız bırakmayan binlerce Giresunlu ise miting alanını doldurarak ve programın gecikmesine rağmen alanda sabırla bekleyerek gösterdi. Bu miting üzerinden bir değerlendirme yapacak olursak karşılıklı ve samimi bu buluşmanın yansımlasını 31 Mart’ta görebiliriz diyebiliriz.

Sayın Cumhurbaşkanını seçim programına Giresun’u alması, Belediye Başkan adayı Avukat Şenlikoğlu’nun birbirinden güzel projelerle sahaya inmesi ve gerçekten özveriyle yürütülen bir seçim sürecinin sonucu beklentileri karşılayacak ve değişimi getirecek düzeydedir.

İki dönemdir Giresun’da kişiliği ve gülen yüzüyle halkın içinde olarak işi götüren mevcut Belediye Başkanı Sayın Kerim Aksu’nun işi bu kez zor gibi. Miting alanının doluluğu da bunu açıkça göstermektedir.

Bu gayret ve samimiyeti seçim süreci boyunca devam ettirecek gibi gözüken AK Parti ve Belediye Başkan adayı Sayın Aytekin Şenlikoğlu, bu kez ipi göğüsleyecek gibi. Tabi sonuç kesin olarak bu olur demek te yanlıştır ve süreç devam ediyor. Biz yine de tüm adaylara başarılar diliyor ve kazananın Giresun olmasını arzu ediyoruz…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap