SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu Giresun Süper Lig'i hak ediyor
29.12.2020
Sezon başında birçok sıkıntıyla karşılaşan, ardından maddi sorunlarla boğuşan Giresunspor, mütevazı kadrosuyla şampiyonluğa koşuyor.
Dün deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşan Çotanaklar, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren rakibini 1-0 mağlup ederek, üst üste beşinci galibiyetini elde etti. İlk 11 hafta itibariyle 17 puan toplayan Yeşil-Beyazlılar, son 5 haftada ise tam 15 puanı hanesine yazdırdı. Müthiş bir çıkış yakalayan Hakan Keleş’in talebeleri üstelik bu 5 haftalık periyotta gol dahi yemedi. Bu kadar güzel bir çıkış yakalayan takım liderliği fazlasıyla hak ediyor, lider de oldular zaten.
Giresunspor’un 5 maç üst üste kazanması ne kadar önemli bir başarıysa, 5 maçtır gol yememesi de o kadar önemli bir başarıdır. Futbolda defansı sağlama alırsan 1 puan garantidir, aynı anda iyi hücum silahlarına sahipsen 3 puana yakın olan taraf olursun.

Gelelim maça; Bu tür maçlar zor olur, öyle de oldu zaten. Giresunspor, daha farklı da kazanabilirdi, berabere de kalabilirdi. Ama haklı bir sonuç ortaya çıktı ve rakibinden daha üstün bir oyun ortaya koyan Çotanaklar, haklı bir 3 puan aldı.
Netice olarak son dönemde oynadığı futbol ve aldığı sonuçla liderliği bileğinin hakkıyla elde eden Giresunspor, Süper Lig’i fazlasıyla hak ediyor. Umarım bu sezon yılların hasreti diner.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap