SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bayrakları hazırlayın
10.02.2021

 
Giresunspor şampiyonluk yolunda engelleri bir bir aşıyor. Sezon ba- şında binbir zorlukla kurulan takım adeta mucizeye imza atıyor. Sezon ba- şında kimileri tarafından kümede kalma mücadelesi verebilecek takım olarak gös- terilen Giresunspor, her şeyin parayla, pahalı transferlerle olmadığını herkese gösterdi. Tabii ki bu başarıda aslan payı teknik direktör Hakan Keleş’e ait.

Maça gelecek olursak... Giresunspor her zamanki oyun planını uyguladı. Daha önceki maçlarına göre skoru erken koparan Giresunspor daha sonra ise oyunu rakibine bıraktı. Aslında bu bir arıza çıkarabilirdi. Çünkü Bursaspor genç oyuncularıyla, her zaman gol için atak oynayan bir takım. İkinci yarıda alıştığımız Giresunspor sahada değildi. Bunda tabii ki rakibin oyununun da etkisi vardı. Fakat en büyük savunma hücumdur. Her şeye rağmen Giresunspor istediğini aldı ve liderliğini sürdürdü. Bu serinin sonu şampiyonluk olacak.

Serginho’ya ayrı bir parantez açmak istiyorum. Brezilyalı oyuncu, Nalepa ve Balde ile birlikte Giresunspor’un en isa- betli transferlerinden oldu. İstikrarının yanı sıra oyununu her geçen gün geliş- tiren kanat oyuncusu yaptığı asistlerle skora büyük katkı veriyor.

Maçın oyuncusu: İbrahima Balde

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap