SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bandırma daha da önemli
5.11.2020
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Giresunspor, 3. Lig’de yer alan Tekirdağspor karşısında sürprize izin vermedi. İlk 15 dakika içinde bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrılan Çotanaklar, böylece adını bir üst tura yazdırdı.
Hafta sonu ligde Bandırmaspor ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak olan temsilcimiz, bu maç öncesinde moral depoladı. Asıl hedefi ligde Süper Lig’e yükselmek olan Çotanaklar, kupayı ikinci sırada tutuyor.
Zaten Süper Lig ekipleri haricindeki takımların asıl amacı da bu turnuvada gidebildiği yere kadar gitmektir. Giresunspor da bu takımlardan biri. Dolayısıyla kupada alınan galibiyetler moralden öteye gitmez diye düşünüyorum.
Bandırmaspor karşısında yaşanacak puan kaybı moralleri bozabilir. O yüzden Giresunspor, hemen şu dakika Tekirdağ maçını unutup ligdeki Bandırma maçına odaklanmalı. Geçen hafta kaybedilen puan kaybı Bandırma’da telafi edilmeli ki gelecek haftalara umutla bakalım.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap