SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zor dostum zor
24.09.2019
Trabzonspor, Sivas karşısında Avrupa yorgunluğunu fazlasıyla hissetti. Bu açık bir şekilde göze battı. Ancak Trabzonspor Sivas maçına gayet iyi başladı. İlk tehlikeli atağında da golü buldu. Abdülkadir Parmak, maçın henüz başında Nwakaeme’den aldığı pası Sörloth’a aktardı, bu oyuncu da bekletmeden Avdijaj’a verdi. Kosovalı oyuncunun düzgün vuruşu Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Hemen arkasından Hakan Mert’in harika şutunu Uğurcan kurtardı. Buraya bir parantez açmak lazım. 3’ncü dakikada gol atıyorsun, 5’nci dakikada ise kalende tehlikeli bir pozisyon yaşıyorsun. İyi ki kalede Uğurcan var. İlk yarıda en az 2-3 net pozisyonda başarılı oldu. Korner atışında önce Avdijaj arkasından Sörloth net bir fırsatı kaçırdı. Bu gol olsa Trabzonspor farkı ikiye çıkarıp maçı kopartacak. Yine devamında Novak’ın ortasında Sörloth topu ıskalıyor ve bir gol daha kaçıyordu. Rıza Çalımbay, 38’nci dakikada oyuna Fernando’i aldı. Bu oyuncunun oyuna girdikten 3 dakika sonra attığı gol durumu 1-1’e getirdi. Karşılıklı atılan goller sonucunda devre arasına 1-1’lik skorla gidildi. 
Ünal hoca 60’ncı dakikada Avdijaj’ın yerine oyuna Koray’ı aldı. 76’ncı dakikada Trabzonspor geliştirdiği bir hücum sonrasında hakem Yaşar Kemal Uğurlu VAR’a gitti. Sörloth’a faul yapıldığı gerekçesiyle penaltı verdi. Ancak penaltıyı Sörloth gole çeviremedi. Bu da Trabzonspor adına şanssızlıktı. Trabzonspor’da en kaliteli oyuncu Sosa sahada hiç yoktu. Abdülkadir Parmak’ın yapmış olduğu mücadele boşa çıktı. Abdülkadir Parmak, Trabzonspor adına sahanın en iyi oyuncusuydu. Trabzonspor her maç çok pozisyon veriyor ve kalesinde gole engel olamıyor. Burada Uğurcan’ın çok da yapacak bir şeyi olmuyor. Bu futbolla gelecek adına umutlanmak çok zor. Bu böyle nereye kadar gidecek merak ediyorum. Ayrıca günün kötülerinden Pereira ile ilgili de konuşmak istiyorum. Sivas’ın attığı iki gol de onun tarafından geldi. Onun pozisyon hatalarından ev sahibi ekip goller buldu. İki hata, Trabzonspor’a pahalıya mal oldu. Trabzonspor puanlar alabileceği maçtan maalesef puansız olarak ayrıldı. Bu hem taraftarı, hem futbolcuları, hem teknik ekibi hem de yönetimi üzdü. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap