SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yönetim ve Avcı'ya
28.04.2021

Abdulkadir Parmak, Trabzonspor’un altyapısında yetişmiş, kendi çocuğumuzdur. Yapmış olduğu hata tabi ki büyüktür. Hocasına saygısızlık yapmıştır. Ama bunun genelinde çocuğun Trabzonspor formasını hak ettiğini, tam formdayken oynatılmadığını ve oynamak isteği doğrultusunda böyle bir tavır gösterdiğini düşünüyorum. Sebebi bordo mavili forma giyme özlemidir. Bu yanlışta iki taraf da zarar görür.

Yönetim ve Abdullah Avcı’ya sesleniyorum. Siz büyüksünüz. Büyükler affedicidir. İnsanları silmek kolay, kazanmak zordur. Yönetimin ve Abdullah Avcı’nın bu konuda daha duyarlı olmasını istiyorum. Sebebi ise Abdulkadir, sonuçta Trabzonspor’un formasını terleten, altyapıdan gelen bir oyuncumuzdur. Biz bu oyuncuları kaybetme değil kazanmak istiyoruz. Burada Abdullah Avcı, onu affederse bence büyüklük göstermiş olur.

Yıllar önce ben de yaşadım. Trabzonspor, Liverpool’a 3-0 mağlup olduğu zaman Türkiye’ye dönmüş Adana’da Adanaspor-Trabzonspor maçı oynuyorduk. Liverpool’da ilk 11 başlamıştım. İlk golde hatam vardı. Efsane hocamız Ahmet Suat Özyazıcı, Adana’da beni yedek bıraktı. 4-0 önde giderken, dakika 90+1’i gösteriyordu. Ahmet hocam bana 90+1’de ısın dedi. Ben de kendisine ‘hava çok sıcak hocam’ dedim. Ve o günden sonra bir daha Trabzonspor forması giymedim. En son maçında İngiltere’deki Liverpool-Trabzonspor maçı oldu.

Yıllardır bunun acısını yaşıyorum. Sevgili kardeşim Abdulkadir Parmak’a da bir örnek olsun. Gerekenin yapılmasını yönetim ve Avcı’dan istiyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap