SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yine 1 puan
12.05.2021

Trabzonspor Konya’da iddiası olmayan bir maç oynadı. Her iki takımın da yapacağı bir şey yoktu, beklentileri olmayan bir maçtı. Ama alınacak 3 puan maddi gelir olarak kulübe kazanç olacaktı. Maçın ilk yarısında Rahmanovic’in şutunu Uğurcan kurtardı. Yine Sekidika ve Cikalleshi’nin attığı cılız şutlar vardı. Trabzonspor’da ise Bakasetas’ın uzun pasında Ekuban iyi gitti ama kötü vurdu. 19’uncu dakikada sağ bek Serkan bence istem dışı bir hareket yaparak şanssız bir şekilde kırmızı kart gördü. O da morali bozuk bir şekilde sahadan çıktı. Bence futbolda bunlar var, üzülmesine gerek yok.

İlk yarıda başka bir pozisyon göremedik. Her iki takım pas yaparak ilk yarıyı tamamladı. İkinci yarıda değişik bir maç seyrettik. Hücum oynayan bir Konyaspor, ikinci yarıda girdiği 4 net pozisyonda kaleci Uğurcan’ı geçemedi. Sağdan soldan baskı kurdu. Shengelia’nin sert şutunu önce Uğurcan kurtardı, ardından top direğe çarptı. Hemen akabinde Jevtovic’in kafa vuruşu auta gitti. Yine Hadziahmetovic’in şutunu Uğurcan harika kurtardı. Konya’nın Trabzonspor’u adeta kevgire çevirdiği anlara şahit olduk. Ama kaleci Uğurcan gol yemiyordu. Trabzonspor’da Hugo’nun nefis kafa vuruşunu kaleci Sehic harika bir şekilde çıkardı. Ardından Ekuban’ın düşürülüşünde kazanılan frikikte dakikalar 64’ü gösterdiğinde Baker’ın enfes golünü izledik. Arkasından Abdülkadir Ömür-Yusuf Sarı değişikliği oldu. Sağ taraftan Kamil Ahmet’in harika asistinde Nwakaeme’nin kafası direkte patladı. Bu da Trabzonspor adına şanssızlıktı. Adeta oynayan Konyaspor, gol yemeyen bir Trabzonspor görüntüsü varken, Hadziahmetovic 82.dakikada sağ ayağıyla düzeltip sol ayağıyla Konya’ya beraberliği getiren golü attı. Bu arada Konya’nın üç golü ofsayt ve faul gerekçeleriyle iptal edildi. Trabzonspor farklı mağlup olacağı maçtan bence önemli 1 puan alarak ayrıldı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap