SON DAKİKA
SON DAKİKA


YAZIKLAR OLSUN TARAFTARA ACIYORUM!
5.03.2018

Trabzonspor, Alanyaspor karşısında aldığı üç puanla moral kazanmıştı. Arkasından Beşiktaş maçı için belki de Trabzonspor’un alacağı bir galibiyetle Avrupa’ya gideceği bir maçtı. Beşiktaş ise Trabzon’dan bu maçta galip gelemezse şampiyonluktan kopacaktı.

Her iki takım için de önemli bir karşılaşmaydı. Sonuçta Rıza hoca da Şenol hoca da galibiyet için sahaya çıkmıştı.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe kupa maçındaki yorgunluğu Trabzonspor’un avantajı olması gerekirken maç başladığı zaman iki takım da kontrollü

oynadı. İki takım da gol yemeyelim görüntüsündeydi. Beşiktaş’ta Quaresma yoktu. Önde Babel-Talisca-Vagner Love ile sahaya çıkmıştı. Maçın başında Trabzonspor kazandığı duran toplarla maalesef istediği sonucu alamadı. Trabzonspor oyuna iyi başlamıştı. Tosic sarı kart görmüştü. Bu durum seyirciyi heyecanlandırmıştı.

Yine maçın başında Sosa’nın ortasında Novak topa vurmayıp topun üzerinden atlasaydı Bordo-Mavililer 1-0 öne geçebilirdi.

Karşılaşmada Beşiktaş biraz daha etkili gözüktü. Love ve Talisca’nın vuruşlarında Onur başarılıydı.

İlk yarıda maalesef her iki takım da mücadele etti. Gol bulamadılar. Negredo değişikliği Beşiktaş’ın gol atmasını sağladı. Trabzonspor’da N’doye ile başlayan Rıza hoca sonra oyuna koyduğu Rodallega ile pozisyon üretemedi. İkinci yarıda Negredo-Babel verkaçında Babel Beşiktaş’a ikinci golünü kazandırdı.

Adam markajının ağırlıkta olduğu bir karşılaşma oldu. Sonuçta Trabzonspor sahadan mağlup ayrıldı. Fenerbahçe’nin ligden koptuğu bu haftada Beşiktaş aldığı üç puanla 'şampiyonlukta ben de varım' dedi.

Trabzonspor seyircisini tebrik ediyorum. Yalakalık olmasın, açık ve net söylüyorum. Trabzonspor hisselerinin Araplara satılacağını, Hacıosmanoğlu’ndan 425 milyon alınan Trabzonspor’un borcunun Sayın Usta döneminde 1 trilyonu geçtiğini ve bu yüzden kulübün Araplara satılacağını duymak Trabzonspor’da şampiyonluklar yaşayan bir oyuncu olarak beni üzüyor. Hakiki Trabzonsporluları da üzdüğünü biliyorum.

Ne yazık ki geçen hafta Kayserispor başkanıyla Sarıyer’de birlikteydim. Kayserispor başkanı bana 24 oyuncuya 12 milyon euro harcadığını söyleyince adeta şaşkına döndüm. Trabzonspor iki oyuncuya bu parayı ödedi. Sonra da bu dedikodular yayılıyor, 'kulüp Araplara gidecek' diye. Bu kulüp Anadolu’nun efsane takımı Trabzonspor’dur. Bu takımın onursal bir başkanı vardır. Onun adı da herkesin bildiği gibi Mehmet Ali Yılmaz’dır. Trabzonspor'un kurtuluşu için Araplara gideceklerine Mehmet Ali Yılmaz’a gitmelerinde büyük fayda görüyorum. İki günlük dünyada bu kulüp kurtarılacaksa bunu sağlayacak tek adam Mehmet Ali Yılmaz’dır.

Trabzonspor’da genç oyuncuları yetiştiren Sadi hocanın da Yusuf ve Abdülkadir gibi 3-5 oyuncu daha çıkartabilirse Trabzonspor 40 bin değil 80 bin kişiyi arkasına alır. Böylece Türkiye’de tarih yazacağını düşünüyorum. Trabzonspor’un şampiyonluklarda Trabzonlu çocuklar, Trabzonlu yöneticiler vardı. Araplar yoktu. Trabzon halkına duyurulur! 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap