SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor'a yazık oldu
28.04.2019
Trabzonspor, İstanbul’da Fenerbahçe’ye karşı oyuna hızlı başladı. İlk dakikada Rodallega’nın şutu kalecide kaldı. Maçın 10. dakikasında Yusuf’un pasında buluşan Rodallega’nın şutu, defansa çarparak direkten oyun alanına geri döndü. 15. dakikada Abdülkadir Ömür’ün enfes pasıyla ceza sahasında buluşan Yusuf Yazıcı, Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. 26. dakikada Saldado’nun şutunda Uğurcan başarılıydı. Trabzonspor başta Sosa olmak üzere ilk yarıda Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı harika bir oyun sergiledi. Bu üç oyuncu harika paslaşmalar yaparak Fenerbahçe’ye zor anlar yaşattılar.

İkinci yarıya da Trabzonspor yine hızlı başladı. 61. dakikada Fenerbahçe’de Valbuena’nın şutu direkten döndü. 64. dakikada ise Nwakaeme’nin şutu dışarı çıktı. Ersun Yanal, 66. dakikada Eljif Elmas-Ayew değişikliği yaptı. 70 ve 78’de Rodallega ve Ekuban’ın şutları çerçeveyi bulmadı. Yine Valbuena ve Eljif’in şutlarında kaleci Uğurcan, harika kurtarışlara imza attı. 1-0’dan sonra Trabzonspor geriye yaslandı. Fenerbahçe, Trabzonspor kalesine yüklenmeye başladı. Bu arada Fenerbahçe, Sadık’ın atılmasıyla 10 kişi kaldı. Trabzonspor, eksik olan Fenerbahçe’ye karşı oyunda üstünlüğü sağlayamadı. Yusuf ve Abdülkadir’i oyundan alan Ünal Hoca bence hata yaptı. Oyuna giren Olcay pek başarılı olamadı. Trabzonspor, rakibini eksik bırakmasına rağmen ikinci golü bulamadı. 

Kalesinde ciddi tehlikeler atlatan Bordo-Mavililerde kaleci Uğurcan gole izin vermedi. Fenerbahçe’nin eksik kalıp Trabzonspor kalesine gelmesi bence Trabzonspor adına iyi bir görüntü değildi. 89. dakikada Dirar yüzde yüzlük bir golü kaçırdı. 1-0 önde olan Trabzonspor’un geriye yaslanması pahalıya neden oldu. 90+5’de Velbuena’nın şutu kimseye değmeden ağlarla buluşunca maç 1-1 sona erdi. İstanbul’da galibiyeti kaçıran taraf Trabzonspor oldu. 22 yıllık hasret yine sona eremedi. Son dakikada yenilen gol Trabzonspor adına şanssızlıktı . 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap