SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor rahat turladı!
24.01.2019

Trabzonspor zayıf rakibi Balıkesir karşısında çeyrek finale kalmak için oynadı. Ünal hoca bu maçta genç oyunculara şans verdi. Bunlardan biri Berkay’dı. Bu genç oyuncu oynadığı futbolla ilerisi için umut verdi. Trabzonspor, ilk dakikalarda sol taraftan İbanez’le gol pozisyonlarına girdi. Yusuf Yazıcı’nın direkten dönen bir frikiği vardı. Arkasından yine sağ taraftan Trabzonspor’un kullandığı kornerde Hüseyin’den seken top Novak’ın önüne düştü. Bu oyuncu, avantajı kaçırmadı ve Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Hemen akabinde Balıkesirspor, sağ taraftan geliştirdiği atakta Beleck’in golüyle eşitliği yakaladı. Burada kaleci Uğurcan’ı uyarıyorum. Bir kaleci ya topa ya çıkacak, ya çıkmayacak. Uğurcan çıkıp çıkmama konusunda tereddüt edince maalesef Trabzonspor kalesinde golü gördü. Uğurcan’ın geleceği çok parlak ama hataları çok, geçen hafta Başakşehir’den yediği dördüncü golde çok büyük hatalıydı. Çünkü direği kapatması lazımken, ters tarafı kapattı. Bunlardan ders çıkarması lazım.

Trabzonspor, ikinci yarıda da rahat bir oyun sergiledi ve üst üste pozisyonlar buldu. Ve bu güzel oyun sonucunda iki gol daha buldu. Bu goller, genç oyuncu Abdulkadir Parmak’tan geldi. Tabi bu gollerle payı olan İbanez’i tebrik etmek lazım. Uzun bir aranın ardından oynamasına rağmen etkiliydi. Yapmış olduğu asistlerle öne çıktı ve tebriki hak etti. Oyunun son bölümlerinde Ünal hoca Nwakaeme ve Rodallega’yı maça alarak önlerinde Sivas maç öncesi iki oyuncusuna antrenman yaptırdı. Trabzonspor zayıf rakibi karşısında kolay kazanarak çeyrek finale çıktı. Bu maç önemliydi çünkü Trabzonspor, geçen hafta Başakşehir’e mağlup olmasıyla büyük bir avantaj kaybetmişti. Morale ihtiyacı vardı. Avrupa yolunda önemli bir galibiyet alındı. Trabzonspor kupada ilerleyerek Avrupa şansını devam ettirdi. Bir ufak sözüm de Abdulkadir Ömür’e olacak. Yıldız oyuncu diyorlar ama final niteliğindeki Başakşehir maçında hiç yoktu. Madem yıldız, bu maçlarda öne çıkması lazım..

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap