SON DAKİKA
SON DAKİKA


TRABZON’UN ÇOCUKLARI VE KRAL
7.04.2018

Trabzonspor-Kayserispor maçı öncesinde bordo-mavili eski yönetim ibra edildi. Yeni gelecek yönetim bugün belli olacak. Trabzonspor’da beşincilik mücadelesinde tek hedef Avrupa’ya gitmekti. Rakip Kayserispor’du. Geçen hafta Fenerbahçe’den 5 gol yiyen Kayserispor’un bu maçta kalesini deneyimli kalecisi korudu. İlk yarıda biraz daha motive olan taraf Kayserispor gözüktü.

Trabzonspor istediği oyunu ilk yarıda sergileyemedi. Kayserispor’un pozisyonlarında Onur başarılıydı. Rakip takım Mendes, Umut ve Deniz’le gol aradı. Onur’u geçemediler. Trabzonspor ilk yarıda yakaladığı pozisyonlarda başarısız olunca ilk yarı 0-0 bitti.

İkinci yarıda Trabzonspor daha etkili gözüktü. Abdülkadir’in yaptığı driplinglerle sol ayağıyla attığı nefis bir gol vardı. Bu gol Trabzonspor’u rahatlattı. Arkasından Trabzonspor etkisini göstermeye başladı. Yine genç yıldız Abdülkadir asist yaparken Yusuf sağ ayağıyla nefis bir vuruş yaptı. Kayserispor oyundan düştü.

Trabzonspor’un gol makinesi Burak Yılmaz, Olcay’ın attığı nefis topuk pasıyla ve Yusuf’un asistiyle iki gol bularak maçın skorunu tayin etti. Kısacası Trabzonspor beşincilik için moral buldu. Net bir skorla kazanmayı başardı. 50. yıl dönümünde Trabzonspor’un hedefi şampiyonluk diyen yönetim veya Türkiye Kupası kazanacak olan yönetim Trabzonspor’un beşincilik mücadelesinde bırakarak görevlerine son verdi. Trabzonspor’u alacak olan yönetime de başarılar diliyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap