SON DAKİKA
SON DAKİKA


Teselli kupası Trabzon'un
30.07.2020

Trabzonspor pandemi döneminden sonra şampiyonluğu elinden kaybetmişti. Artık teselli Türkiye Kupası’nı kazanmak olacaktı. Olimpiyat Stadı’nda Alanyaspor ile final maçına çıkan Trabzonspor maçın başında kalesinde tehlikeler yaşadı. Bu pozisyonlarda Uğurcan gollere engel oldu. Sörloth’un sol taraftan atmış olduğu nefis pasta Abdülkadir Ömür çok iyi takip ederek Trabzonspor’u öne geçirdi. Trabzonspor bu golden sonra biraz rahatlamıştı.

Rakip takımda N’skala, Fernandes ve Cisse gibi kaliteli oyuncular da olsa Trabzonspor iyi mücadele etti. Sakatlanan Ekuban’ın yerine oyuna giren Bilal ilk defa etkisini maçta hissettirdi. Attığı bir pasta Sörloth kaleye yakın pozisyonda golü kaçırdı. İkinci yarıda Trabzonspor skoru koruma adına iyi mücadele etti. Oyuncular ellerinden geleni yaptılar.

Sahanın en iyi oyuncusu yine Sörloth’du. Önce golü attırdı, 90+10’da da fişi çekerek Bordo-Mavili taraftara kupa kazandırarak büyük bir moral verdi. Nemli ve sıcak bir havaya rağmen takım iyi mücadele etti. Uğurcan, Abdülkadir Ömür ve Sörloth Trabzonspor adına öne çıkan oyunculardı. Trabzonspor şampiyonluğu eliyle Başakşehir’e verdiği sezonda taraftarına Türkiye Kupası’nı hediye ederek teselli verdi. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap