SON DAKİKA
SON DAKİKA


Taşlar yerine oturuyor
4.08.2018

Trabzonspor olimpiyat stadında lig öncesi İtalyan ekibi Cagliari  ile bir hazırlık maçı oynadı.

Olimpiyat stadı dolmasa bile 25 bin bordo-mavili taraftarlar takımlarını bu önemli hazırlık maçı öncesi yalnız bırakmadı.  İstanbul’da hava’nın çok sıcak ve nemli olması, her iki takım adına olimpiyatta futbol oynamak zordu. Bu hafta başlayacak olan lig için Teknik direktör Ünal Karaman Başakşehir maçına çıkaracağı takımı kaptan Onur haricinde sahaya sürmüş oldu.

Trabzonspor, İtalyan ekibi karşısında Başakşehir maçı öncesi iyi görüntü verdi. Yeni transfer Toure bence arkadaşlarına ayak uydurdu, kısa sürede takıma adepta oldu. Mustafa Akbaş’la defansta iyi bir ikili oluşturdular. Türkiye’nin en iyi orta saha oyuncusu Sosadır. Arjantinli oyuncu yeterki moralli olsun. Trabzonspor Sosadan çok faydalanacağını umuyorum. Cagliari karşısında A.Kadir çok yetenekli ve formda gözüktü. Kucka ve Yusuf Yazıcı iki kaliteli oyuncu bunlara katılırsa Trabzonspor ligde Ünal hoca ile güzel işler yapacak.

Trabzonspor yönetimi haddini biliyor. Yalan konuşmuyorlar gerçekleri söyleyerek şampiyonluk sözü vermiyor. Sezon başında Onursal başkan Mehmet Ali Yılmazı ziyarete gittiklerinde dertlerini anlatmışlardı, Amaçları Trabzonspor bu güne kadar eski Başkan Muharrem Usta döneminde yapılan şaçma saban borçları ödemekle boğuşuyorlar. Trabzonspor Mehmet Ali Yılmazdan sonra kötü yönetiyor. Bu yönetim doğru kararlar veriyor. Palavra satmıyorlar.

Maça gelince yeni transfer Toure’nin röveşatası Rodagalle çarptı. Pereira’nın vuruşu direkten patladı. Rodegalle’nin kazandırdığı penaltı önemli idi. Kaleci Rafael sağ sola hareket etmeli idi. Ancak İtalyan kaleci öne hamle yapıca penaltıyı kurtardı. Bu penaltı tekrarlanmalı idi.Cagliari kalecisi  kural ihalesi yaptı. İkinci yarıda değişiklikler vardı. Gençlerin Ünal hocanın gözüne girmek için mücadele ettiler. Kısacası dostça biten 90 dakika izledik.Ünal Karaman ile Trabzonspor  gelecek için umut verdi. Taşlar yerine oturmaya başladı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap