SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şok skor
27.02.2019

Trabzonspor, 0-0’ın rövanşında Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Ümraniyespor ile karşılaştı. Maçı 4600 taraftar izledi. Trabzonspor maça hücum taktiği ile başladı, üçüncü bölgeye takımı yaydı. İlk 20 dakikada kaleye atılan üç şut var, bu üç şut da çerçeveyi bulmadı. Arkasından takım halinde iyi oynayan bir Ümraniyespor izledik. Sağ tarafta Leandrinho, Atabey, Emircan, Serkan başarılı futbollarıyla iyi pas yaparak Trabzonspor’a zor anlar yaşattılar. Trabzonspor’da 20. dakikadan sonra büyük bir yorgunluk göründü. Pas yapamayan bir Trabzonspor vardı sahada. Ekuban olsun, Rodallega olsun yorgun oldukları gözlendi. Yusuf biraz çalışkan göründü. Yorgunluk alametleri görünürken 35.dakikada Nwakaeme uzaktan attığı golle Trabzonspor kendine gelir gibi oldu. Hemen arkasından yine Nwakaeme’nin pasında topla buluşan Yusuf topu kaleciye nişanladı. Bu pozisyondan sonra biraz daha rakip kalede baskı kuran Trabzonspor, kaleci Burak’ı geçemedi.

Ve ilk yarı böyle bitti. İkinci yarının başında Yusuf sakatlanıp çıkınca oyuna Batuhan girdi. Trabzonspor oyundan tamamen düştü. Ümraniye daha baskılı oynamaya başladı. 55. dakikalarda ev sahibi ekip sol taraftan geliştirdiği atakta beraberliği sağladı. Bu pozisyonda kaleci Uğurcan’ın uzaklaştıramadığı top Leandrinho’nun önüne düştü. Bu oyuncu da boş kaleye topu gönderdi. 65. dakikada gelişen Ümraniyespor atağında Hosseini’nin gereksiz yaptığı şarjda top eline çarpınca hakem penaltı verdi. Ümraniye Emircan’ın penaltı golüyle 2-1 öne geçti. Arkasından Trabzonspor rakip kaleye yüklendi. İşi biraz daha ciddiye aldılar. Gol bulmak istediler ama fizik yapıları çok düşük olduğundan golü bulamadılar.

İyi niyetli olmalarına rağmen, saldırmalarına rağmen, son 3 dakikada çok fazla gol pozisyonuna girmelerine rağmen gol bir türlü gelmedi. Trabzonspor, son anlarda Ekuban, Batuhan, Abdulkadir, Nwakaeme ile net fırsatları değerlendiremedi. Oysa bize bir gol yetiyordu. Kaçan bu gollerden sonra Atabey, geliştirilen kontratakta Hüseyin’i geçerek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun attığı gol, skoru 3-1’e getirdi. Ve böylece Trabzonspor için Türkiye Kupası defteri kapandı. Artık Avrupa için elde lig kaldı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap