SON DAKİKA
SON DAKİKA


RÖVANŞI ALDIK
18.03.2018

Trabzonspor 5. sırada yer alıp Avrupa’ya gitmeyi hedefliyordu. Bordo-Mavililer ilk yarıda mağlup olduğu Malatya’yı bu kez evinde ağrıladı. Bir yerde o maçın rövanşıydı. Malatyaspor açık bir futbol sergiledi, maçın başında Trabzonspor’un kalesinde göründü. Buldukları pozisyonda kaleci Onur’u geçemediler. Kucka-Burak-Sosa paslaşmasında Olcay’ın şutu Ertaç’ta kaldığında dakikalar 15'i gösteriyordu.

Trabzonspor’un bulduğu ilk pozisyondu bu. Malatyaspor atağında Boutaib’in attığı harika pasta Murat yüzde yüzlük golü kaçırdı. Sosa-Kucka paslaşmasında top Olcay’a gelirken Brezilyalı oyuncu Doria'nın yaptığı hareket sonrasında Trabzonspor penaltı kazandı.

Burak’ın attığı golle Trabzonspor öne geçti. Malatyaspor, Chebake'nin getirdiği toplarla Adem ile pozisyonlar bulmaya çalıştı.

Trabzonspor'un bir atağında Sadık’ın ayağı kayınca bu futbolcu Burak’la çarpıştı. Hakem buna devam kararı verdi. Novak sakatlanıp çıktıktan sonra Rıza hoca mecburen Hubocan’ı oyuna aldı. Malatyaspor’un atağında Boutaib’in şutu Uğur’a çarpıp filelerle buluşunca Malatyaspor beraberliği sağladı.

  1. dakikada Aytaç oyundan alınmasına çok sinirlendi. İlk yarıda her iki takım da soyunma odasına eşitlikle girdi.

İkinci yarı çok değişik bir maç oynandı. Yine hücumu düşünen bir Malatyaspor takımı vardı. Malatyaspor oyunu hiç çirkinleştirmedi, devamlı gol aradı. Trabzonspor’da ilk yarıda sahada olmayan Yusuf ön plana çıktı. Burak’ın pasında önce birinci golü attı. Oyuna giren N’Doye'un attığı harika pasta Yusuf kendisinin ikinci golünü kaydetti. N’Doye Trabzonspor için faydalı bir oyuncu. Burak ise atıyor, attırıyor. İşi gol atmak.

Boutaib’in oyundan çıkıp Gilberto’nun oyuna girmesinin ardından enteresan iki gol pozisyonu buldu Malatyaspor. Birincisinde Onur kendi hatasını telafi etti, ikincisinde Adem’in attığı harika pasta kaleciyle karşı karşıya kalan bu oyuncu topu Onur’a nişanladı. Malatyaspor 3-3’ü yakalayabilirdi.

Çok ilginç bir futbol izledik. Her iki takım da gol kaçırdı. Trabzonspor Burak'ın topa yetişememesinden kaçırdı. Sarı kart cezalısı Onazi yaptığı presle Trabzonspor’un dördüncü golünü kaydetti.

Malatyaspor'un atağında Gilberto’nun attığı şutta top direkten döndü. Murat’ın şutu Onur’da kaldı. Trabzonspor’da son dakikalarda oyuna Abdülkadir girdi. Bu oyuncu Milli Takım'a lazım. Artık bu tip oyuncular yetiştirmeliyiz. Ligde mucize olmazsa beşinci oluruz. İlk 4’e girmemiz zor. Trabzonspor teknik kadrosu ve yönetimi artık önümüzdeki seneye baksın. Transfer yasağı var mı yok mu tam anlayamadık. Avrupa’ya itirazımız varmış! Parayı ödemişiz diyorlar. Bunu da net olarak bilmiyoruz. Bir bilen varsa söylesin. Rıza hoca kalacak mı kalmayacak mı belli değil. Muammalı günler bizi bekliyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap