SON DAKİKA
SON DAKİKA


RIZA HOCA NE YAPTIN!
16.04.2018

Trabzonspor beşincilik mücadelesi veriyordu ligde. Rakibi küme düşme potasındaki Osmanlıspor’du. Son 5 haftaya girildiğince Osmanlıspor fikstürü kötü olan takımdı. Trabzonspor’da ise golcü Burak sakat, takımın en iyi oyuncuları Okay ve Onazi de yoktu. Maç çok rölantide başladı.

Osmanlıspor takım halinde çok kötü bir oyun gösterdi ilk 15 dakikada. Rakip takımın kaliteli oyuncusu Serdar sahada yoktu. Belki de ligin en kötü futbolunu oynadı. Kucka’nın yapmış olduğu iki asistle önce Novak Trabzonspor’u öne geçirdi, arkasından Yusuf kendini çok iyi boşa çıkartıp nefis bir gol attı. Abdülkadir birkaç dripling dışında bir şey yapmadı. Trabzonspor yan top sendromu yaşadı. Bunlardan Ceyhun’un kafası direkten auta çıktı. Yine bir yan topta Musa’nın kafa vuruşu dışarı gitti. 1-2 pozisyonda da Onur başarılı olunca Trabzonspor ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda ise son yıllarda en güzel gollerden birini seyrettik Musa adına. Abdülkadir-Pereira değişikliğine rakip takım teknik direktörü İrfan Buz Vrsajevic'i oyuna aldı. Bu değişiklik Osmanlıspor’un daha çok etkili olmasını sağladı. Çok ilginç bir maç oldu ikinci yarıda. Hubocan’ın nefis kafa vuruşu direkten dönünce Rodallega harika bir röveşata ile skoru 3-1’e getirdi.

Artık maç böyle koptu derken Osmanlıspor’un etkili atakları oldu. Peş peşe attıkları iki golle skoru 3-3’e getirdiler. Trabzonspor'da kaleci Onur'un nefis kurtarışları vardı. Üçüncü oyuncu değişikliği yapıldığı için Onur sakat sakat görev yaptı. Bu arada kaleye giden topu sakat Onur çıkardı.

Rıza hocam ne düşündü bilemiyorum. Şaştım kaldım. Bir adam 15 dakika topal topal oynar mı? Osmanlıspor karşısında eksik oynasan ne olur? Rıza hoca bunu düşünmeliydi. Milli takımda futbol oynamış teknik direktörü anlamak mümkün değil. Bu arada Osmanlıspor’un oyuncuları da uzaktan şut atsa gol olabilirdi.

Sonuçta Trabzonspor çok rahat kazanacağı bir maçtan ancak bir puan alabildi. Eğer sürpriz olur da Akhisar Türkiye Kupası'nı kazanamazsa Trabzonspor muhtemel 5. olup Avrupa kupasına gidecek. Bence bu oyunla çok zor. Kayserispor geliyor. Yeni yönetim ne düşünür bilemiyorum. Geldikleri günden itibaren 'vefa, vefa' demeye başladılar. Çok iyi düşünüp taraftarı üzmeyecek bir program yapmaları gerekiyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap