SON DAKİKA
SON DAKİKA


REZALETİN DANİSKASI
6.05.2018

Trabzonspor'un beşincilik için çıktığı Kasımpaşa maçını mutlak kazanması lazımdı. Kasımpaşa’nın hiçbir iddiası yoktu. Trabzonspor'un geçen hafta kazandığı maçta en iyi oyuncusu Uğurcan idi. Maalesef Uğurcan yediği 5 golle şok yaşadı. Bu gollerde genç kalecinin pek fazla kabahati yoktu. Trabzonspor defansının hataları bunda çok önemliydi. Hubocan ve Novak’ın hataları Kasımpaşa’yı öne geçirdi.

Trabzonspor’da sezon başından beri aynı şeyleri yazıyoruz. Takım her maçta gol pozisyonuna giriyor ancak kalesinde de 5-6 gol pozisyonu veriyor. Bunların yarısı gol oluyor. Orta saha adeta hangar gibi geçiliyor.

Sezon başından beri takım olamadık. Trabzonspor takımı içeride 5 gol yiyorsa bunu düşünmek lazım. Kasımpaşa'daki Trezeguet'nin maliyeti Kucka ve Sosa’dan onda bir daha ucuz. Ama yaptığı işler, yaptığı asistler ve goller belli.

Trabzonspor yanlış transferler yapıyor. Yine bu yönetim Özkan Sümer’i göreve getiriyor. Sümer de 'transfer ekibimizi Rusya’ya göndereceğim' diyor. Sümer’e soruyorum: Dünya Kupası’nda bir futbolcunun bonservisinin maliyetini biliyor musunuz? Transferde yanlış yapılmaya başlandı. Bazı oyunculardan vefa-cefa göstermesi isteniyor.

2017-2018 sezonu Trabzon’da tarih yazmıştı. Akhisar’dan 6 gol, Kasımpaşa’dan 5 gol yemek ne demek? Bunlar utanç verici. Maç hakkında fazla bir yorum yapamayacağım. Bunlar Trabzonspor için çok önemli.

Rezil bir sezon yaşıyoruz. Tarihte hiçbir zaman Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş bu kadar mağlup olmaz. Adı hep şampiyonluklarla anılan Trabzonspor bunlardan daha kötü vaziyette. Trabzonspor’un gidişatı hiç iyi değil. Yeni gelen yönetim bunları bir sorgulasın.

Sevgili kardeşim Uğurcan’a... 5 gol yedin diye üzülme. Trabzonspor’a 5 gol yediren bu rezil oyuncular olunca senin yapacağın bir şey yok. Trabzon’da Abdulkadirler, Yusuflar, Uğurcanların oynayacağı bir takım olsun. Bu rezillikleri yaşamayalım.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap