SON DAKİKA
SON DAKİKA


Laz Dadaş Gardaş
23.10.2018

Trabzonspor, çok büyük bir avantajla sahaya çıkmıştı. Şampiyonluğa oynayan ekiplerden Başakşehir ve Kasımpaşa hariç, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe puanlar kaybetmişti. Alacağımız 3 puanla üst sıralara doğru çıkacaktık. Rakip Erzurumspor’du. Favori ise Trabzonspor.

Maça çok hızlı başladı Trabzonspor. Sağdan Pereira’nın ortasında Burak kafayı vuramadı. İlk dakikalarda net bir gol kaçırdık. Bence bu maçın dönüm noktasıydı. O gol olsaydı maç farklı olabilirdi. Burak kendisini sorgulasın, ben bu kadar niye formsuzum diye düşünsün. 90 dakikada kaleye şutu yok, topla buluşamadı. Sağdan soldan atılan ortalara kafayı vuramadı. Yine Trabzonspor’un gol umudu Rodallega’nın 3-4 net hava pozisyonlarından biri direğe çarptı, diğerleri ise auta gitti. Erzurumspor’da ise önde Emrah, Gilles Sunu ve Özer ile Trabzonspor’a tehlikeler yarattılar. 1-2 pozisyonda Onur başarılı idi. Bir pozisyonda ise Emrah’ın sağ ayağıyla yaptığı kötü vuruş Onur’da kaldı. Özer’in attığı gol VAR’dan geri döndü. Hakem golü geçersiz saydı. Trabzonspor’daki oyuncular bir türlü kompakt futbol oynayamadı. Orta saha ve forvette bir beceriksizlik vardı. Oyuna ağırlığını koyamayan ligin en kötü takımlarından Erzurumspor’a karşı ilk yarıyı 0-0 beraberlikle kapattık.

İkinci yarıda ise yine bir değişiklik yaptı. Trabzonspor’da Onazi çıktı Kucka girdi, Amiri çıktı Ekuban girdi. Bunlar da Trabzonspor’a bir şey kazandırmadı. Yine Rodallega’nın bir pozisyonunda hakem önce penaltıyı çaldı. Bu pozisyonda VAR’a gidildi. Penaltı iptal oldu. Bence de penaltı ağır karar olurdu. Trabzonspor ilerleyen bölümlerde doldur boşalt futbola döndü. Sağdan soldan atılan ortalarda bir türlü gol gelmedi. Doğrusunu söylemek gerekirse Mili takım arası Trabzonspor’a yaramadı. Alacağımız 3 puan üst sıralara çıkma açısından çok önemliydi. Kaybettiğimiz bu 2 puan, ilerde arayacağımız puanlardı. Ünal hocaya sormak gerek, Yusuf’u 90.dakikada oyuna niçin aldı? Kendisi de Yusuf gibi yıldız bir oyuncuydu. Aynı durumda o olsaydı neler düşünürdü acaba? Ünal hoca bunu bir sorgulasın. Açıkçası söylemek gerekirse Trabzonspor çok kötü futbol oynadı. Erzurumspor ise iyi futbol oynadı. Maç da dostane bitti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap