SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kardeş Erzurum’u Rahat Geçtik
5.02.2020

Trabzonspor Fenerbahçe’yi yenerek büyük bir moral kazanmıştı. Kalede Erce’ye şans veren Hüseyin hoca, Nwakaeme, Ndiaye, Sörloth, Sturridge gibi hücum gücü yüksek oyuncuları sahaya sürdü. Bu da Trabzonspor’un kupaya ne kadar önem verdiğini gösteriyordu. Kardeş takım Erzurumspor buraya kadar başarılı gelmişti, güçlü takımları elemişti. Ama Trabzonspor’un kaliteli kadrosuna karşı güçleri yetmedi. Trabzonspor fişi ilk yarıda çekti diyebiliriz. Zaman zaman Erzurumspor, Trabzonspor kalesini yoklasa da istedikleri golü bulamadı. İlk yarı Trabzonspor’un 3-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarının hemen başında Erzurumspor’un attığı gol ofsayt kararıyla iptal oldu. Daha sonraki dakikalarda Erzurumspor Rashad Muhammed ve Sissokko ile gol arasa da fileleri havalandıramadı. Hüseyin hocanın elinde ve kulübesinde güçlü oyuncular var artık. Yeni transferler Ndiaye, Guilherme takıma güç kattı. Abdulkadir Ömür de bu kadroya katılırsa daha da güçlenecektir. Yeni transfer Guilherme, çok kaliteli bir oyuncu bence ileride Trabzonspor’a çok faydalı olacak. Bu arada dünkü maçta Sosa dinlendi. Sörloth da dinlenebilirdi. Ama kupaya verilen önemden dolayı Norveçli yıldız ilk 11’de şans buldu.

Sahadan 5-0 galibiyetle ayrılan Trabzonspor, mucize gerçekleşmezse adını yarı finale yazdırdı. Trabzonspor, Erzurumspor karşısında hücum anlamında ne kadar iyi olduğunu bir kez daha gösterdi. Hüseyin hoca, ofansif gücümüz iyi şimdi defansa önem vereceğiz dese de yine kalemizde tehlikeler yaşadık. Bunları azaltmamız gerek. Trabzonspor, Gençlerbirliği maçına büyük moralle çıkacak.

Bu arada maçın içerisinde skor ne olursa olsun iki takım taraftarlarının birbirilerine yapmış olduğu tezahüratlar dostluk adına çok önemliydi. Dileriz her maç bu görüntülere rastlarız.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap