SON DAKİKA
SON DAKİKA


Karadeniz derbisi'nde dostluk
11.04.2021

Trabzonspor, Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor’a konuk oldu. Bu maç öncesinde her iki takımın da bir çok sakat ve cezalı oyuncusu vardı. Dolayısıyla ideal kadrolarıyla mücadele edemediler. Her iki takım da ilk yarım saatte pek etkili pozisyon bulamadılar. Trabzonspor’da Flavio’nun attığı bir şut vardı. Kaleci Tarık bu pozisyonda gole izin vermedi. Yine Bakssetas’ın attığı iki şutta yine Tarık başarılıydı. Çaykur Rizespor’un ilk yarıda etkili pozisyonu yok gibiydi. Uğurcan rahat bir ilk yarı geçirdi. Yunus Mallı, sakatlanınca mecburi bir değişiklik yapıldı. Bu oyuncunun yerine 28’inci dakikada Yusuf Sarı girdi. Yusuf Sarı, Trabzonspor’a biraz daha renk kattı. Ekuban ve Nwakaeme’nin yokluğu hissedildi. İlk yarı bu şekilde golsüz sona erdi.

İkinci yarının başlarında Bakasetas’ın pasında Djaniny’in şutu auta gitti. Arkasından sağ taraftan Yusuf Sarı’nın ortasında topa iyi yükselen Djaniny’in şutunu bu kez kaleci Tarık mükemmel bir refleksle kurtardı. Skoda ve Baiano’yu oyundan alan Bülent Hoca, bu oyuncuların yerine Remy ve Sabo’yu alarak daha çok golü düşündü. Bitime 10 dakika kala Abdullah Avcı, Baker-Berat değişikliği yaptı. Hemen akabinde Yasin çıktı, Michalak girdi. Bu oyuncunun driblinglerle getirdiği topta sarı kartı olan Hugo, golü önleme adına bilerek arkadan yaptığı faulle ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Haftaya Hatayspor maçında oynayamayacak. Yine son dakikalarda Rizespor’un hücumda daha baskılı olduğu görüldü. 89’da Michalak’ın şutunda defanstan dönen topu iyi takip eden Djokovic’in, yaklaşık 30 metreden çektiği sert şut üst direkten geri döndü. Kalan dakikalarda da gol sesi çıkmayınca iki takım da 1 puana razı oldu.

Bu arada Trabzonspor’da Abdullah hoca, ‘İyi oynuyoruz ama gol atamıyoruz’ gibi beyanatlar vermeye devam ediyor. Trabzonspor’a futbol öğretmeye çalışıyor sanki. Her maçtan sonra aynı nakaratlar, “Oyunu geliştiriyoruz”… Burası minik takım mıdır? Onu anlayamıyorum. Trabzonspor taraftarını kandıramazsınız. Sayın Avcı, altyapıdan birkaç oyuncuyu oynat da kalan haftalardan onları izleyim. Belki Trabzonspor’a bir katkın olur.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap