SON DAKİKA
SON DAKİKA


Harikasın kaptan Sosa
12.03.2020

 

Trabzonspor, eksik Malatyaspor ile oynadığı erteleme maçına 3 puan parolasıyla çıktı. Trabzonspor’un kaliteli oyuncusu Sosa, önce Serkan’la beraber güzel bir paslaşma yaptı, ardından Novak’a güzel bir asist yaparak nefis bir gol attırdı. Arkasından da Trabzonspor’un golcü oyuncusu Sörloth’un getirmiş olduğu topta kazanılan frikikte topun başına geçen Sosa, harika bir vuruşla Malatyaspor’un fişini çekmiş oldu. Malatyaspor da Fofana ve Umut Bulut’la gol arayışı içindeydi. Ama Trabzonspor daha kaliteli olduğundan, çok rahat geçeceğini düşündüğümüz Malatyaspor karşısında zaman zaman zorlandı. İlk devrenin uzatmasında sağ taraftan Abdulkadir Parmak’ın pasında Trabzon forvetleri golü atamayınca kontradan kalemizde şok bir gol yedik. Ve bu golle soyunma odasına 2-1’lik skorla gitti. Bu gol Malatyaspor’a bir umut vermişti.

İkinci yarıya yine iyi başlayan bir Trabzonspor, Nwakaeme ile skoru üçleyerek adeta maçı bitirmiş oldu. Trabzonspor’da uzun zamandır oynamayan Abdulkadir Ömür, bugün bence Sosa’yla beraber Trabzonspor’un en iyi oyuncusuydu. Sağ bek Serkan da çok iyi futbol ortaya koydu. Alkışı hak etti. Trabzonspor, bu erteleme maçında eksik olan Malatyaspor’u 3-1 yenerek liderliğe kavuştu. Bu arada Sörloth’un ayak tarak kemiğinde bir sıkıntısı olduğu gözlendi. İnşallah Başakşehir maçında yerini alır. Son iki haftadır Sörloth’a sanki nazar değdi. İstediği pasları alamadı. Önde de Ekuban pek etkili olamadı.

Sonuçta ligin artık son haftalarına girdik. Liderliği alan Trabzonspor, Başakşehir maçına büyük bir moralle çıkacak. Trabzonspor’un önümüzdeki haftalarda nasıl sonuçlar alacağını bilmem ama bütün futbolseverlere büyük bir heyecan yaşatacağını söyleyebilirim.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap