SON DAKİKA
SON DAKİKA


Güzel oyun,güzel skor
6.04.2019

Trabzonspor, milli takım maçları nedeniyle lige verilen aranın ardından Antalyaspor’u konuk etti. Maçın henüz 9. dakikasında Hüseyin’in yapmış olduğu hatalı yan pasta topu kapan Hakan Özmert, Doukara’ya nefis bir asist yaptı. Bu oyuncu, süper volesiyle kaleci Uğurcan’ı avladı. Antalyaspor bu golle 1-0 öne geçti.

Golden 3 dakika sonra yine Trabzonspor’un kaptırdığı topta Amilton’un şutu direğe çarptı ve Antalyaspor ikinci golden oldu. Arkasından Trabzonspor oyuna biraz daha ağırlığını koydu. 20. dakikada harika paslarla Antalyaspor ceza sahasına giren Olcay Şahan, müsait pozisyondaki Nwakaeme’ye al da at dercesine güzel bir pas attı. Bu oyuncunun golü oyuna denge getirdi. Trabzonspor’da sağ bek Kamil Ahmet ve sol bek Ibanez iyi niyetli ama yeterli değil. Bu ikilinin attığı ortalar defansa çarpıyor, gerek Ibanez gerek Kamil Ahmet, Ekuban’a bir türlü doğru dürüst orta yapamadı. 36. dakikada Hüseyin bu kez kademeye girerek çok önemli bir golü önledi. Doukara’ya gol şansı vermeyerek ilk golde yaptığı hatayı da telafi etmiş oldu.

Antalyaspor karşısında ikinci yarıda daha iyi pas yapan bir Trabzonspor izledik. Sosa’nın pasında Yusuf’un şutu defanstan döndü, top Abdülkadir Parmak’a geldi. Bu oyuncunun nefis şutu çataldan döndü. Topu iyi takip eden Ekuban ise topu boş ağlara bırakarak Trabzonspor’u 2-1 öne geçirdi. Trabzonspor’da gecenin yıldızı Nwakaeme sol taraftan götürdüğü topu Olcay’a gönderdi. Olcay’ın golü Trabzonspor’u rahatlattı. Antalyaspor, Fredy, Hakan, Doukara gibi oyunculara sahip olmasına rağmen Trabzonspor karşısında pek bir varlık gösteremedi. Son 10 dakikada sakatlığı geçen Abdülkadir Ömür oyuna girdi. Oyuna sonradan giren Murat Cem’e güzel bir asist yaptı. Genç oyuncunun golü skoru belirledi. Her zaman söylüyoruz, Nwakaeme iyi bir oyuncu, büyük faydalar sağlıyor. Yine dün akşam harika oyun sergiledi. Galibiyette çok büyük katkısı vardı.

Şunu da not olarak söyleyeyim: Trabzonspor’da Sosa ve Nwakaeme çok tecrübeli oyuncular, takıma ağabeylik yapıyorlar. Abdulkadir Parmak da güzel işler yaptı. Trabzonspor hak ettiği galibiyeti aldı. Taraftara da seslenmek istiyorum. Bu maçta stadı doldurmaları lazımdı. Onlardan ricam, takımı yalnız bırakmasınlar.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap