SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gökhan çok özel bir kaleci
1.09.2019

Beşiktaş, Çaykur Rizespor karşısına galibiyet parolasıyla çıktı. Maça da çok iyi başladılar. Beşiktaş, Rizespor’un birinci bölgesine adeta odaklandı. Ancak girmiş olduğu net pozisyonlarından faydalanamadı. Ljajic ve Gökhan’ın şutları defansa çarpıp dışarıya gitti. Siyah-Beyazlılar, büyük bir baskı kurdu Rizespor alanında. Rize ekibi ise kendi alanından çıkmakta zorlanıyordu. Maçı domine eden Beşiktaş, Rizespor’u sahadan sildi. 38.dakikada Rizespor’un ani bir kontra atağını izledik. Kaleciden başlayan atak önce Pauw’a sonra Oğulcan’a geldi. Bu oyuncu, nefis bir sağ ayak dışıyla kaleci Karius’u avladı. Ve bu golle Rizespor 1-0 öne geçti. Beşiktaş’ın baskıları gol getirmeyince ilk yarı Rize’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Lens ve Ljajic’in net şutlarında kaleci Gökhan gole izin vermedi. Gökhan ilk yarıda Çaykur Rizespor’u ayakta tutan isimdi. Yaptığı kurtarışlarıyla büyük alkış aldı.

İkinci yarıya Abdullah Avcı N'Koudou ve Douglas’ı oyuna alarak başladı. Dortmund’tan gelen N'Koudou bence çok iyi bir futbolcu. Nitekim bu oyuncunun Caner’le yaptığı paslaşmada, Vida Caner’in yaptığı ortada Beşiktaş adına golü kaydederek maçta durumu 1-1’e getirdi. Golden sonra Beşiktaş baskısına devam etti. 60’ıncı dakikada Oğulcan’ın oyundan çıkması bence yanlıştı. Yerine Scepovic diye bir oyuncu girdi. İkinci yarıda Rizespor biraz daha oyunda kalma adına mücadele etti ama baskılı oynayan yine Beşiktaş takımı oldu. 90+7.dakikada Rizespor sağ taraftan geliştirdiği atakta yüzde yüz bir golü kaçırdı. Samudio’nun ortasında Amedej Vetrih topu direğe nişanlayınca maç berabere bitti. Beşiktaş topla yüzde 70 oynamasına rağmen kazanamadı. Son olarak Kartal, golcü oyuncusu Burak Yılmaz’ı aradı desek yalan olmaz…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap