SON DAKİKA
SON DAKİKA


GEÇ GELEN GALİBİYET
12.03.2018

Akhisarspor-Trabzonspor maçı Bordo-Mavili ekip açısından önemli değildi. İlk 4’teki takımlarla aramızda çok puan farkı vardı. Trabzonspor’da Abdülkadir yoktu, Burak vardı. Stoperde Uğur’un yanında bence bu yılın en başarılı futbolcusu Okay vardı. Akhisar’da Mustafa ve Soner gibi tanıdık oyuncular ilk 11’deydi.

Her iki takımın seyircileri tuttukları takımlara destek vermeye çalıştı. Gerek Trabzonspor gerek Akhisar bir türlü rakibine oyunu kabul ettiremedi. 10. dakikada Burak’ın ayağından kaçırdığı bir top var. Larsson’un şutu Onur’da kaldı. Akhisar’ın bir atağında Onur, Bordo-Mavili ekibin gol yemesini engelledi. Orta sahada top kayıpları vardı. Onazi, Kucka ve Yusuf Burak’ı istediği toplarla buluşturmakta zorlandılar. Caner, Soner Muğdat iyi mücadele ettiler.

İlk yarının 0-0 bitmesi beklenirken Okay attığı golle Trabzonspor’u öne geçirdi. Golden önce Akhisarlı oyunculara faul verebilirdi. Trabzonspor ilk yarıya moralli girdi.

İkinci yarıya Akhisar hızlı başladı. Onur başarılıydı bu pozisyonlarda. İlerleyen dakikalarda Trabzonspor ağırlığını koydu. Yusuf’un yaptığı driplingde hakem Trabzonspor’un penaltısını est geçti. Öne fazla çıkmayan Novak ara sıra çıktığı pozisyonlarda tehlikeli oldu. Akhisar santrforda Seleznyov, ortada Muğdat ve Soner’le Trabzonspor kalesinde etkili olsa da bu pozisyonlarda Onur başarılıydı.

Kısacası Trabzonspor her maçta olduğu gibi bu maçta da rakiplerine pozisyon verdi. Sezon başından beri aynı senaryoları izliyoruz. Trabzonspor, rakiplerine 4-5 pozisyon veriyor. Daha doğrusu takım olamadı. Burak ortaya çıkıp, golü attı ve skoru 2-0’a getirdi. Burak, N’Doye’ye yaptığı asistle Trabzonspor üçüncü golünü kazandı. Burak az maç oynamasına rağmen gol krallığında üç gol pozisyonuna giriyor, bunlardan birini atabiliyor. Atıyor, kaçırıyor. Maç eksiği olmasaydı Gomis’i geçebilirdi. Son dakikada kaleci Onur, topu Soner’e verdi ve bu futbolcu eski takımına golü attı. Maçı da Trabzonspor 3-1 kazanmış oldu. Sonuçta çok gol pozisyon veren Trabzonspor deplasmanda kazandı. Ligin beşinciliğine doğru ilerledi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap