SON DAKİKA
SON DAKİKA


Flavio'dan gereksiz hareket
3.10.2020
Trabzonspor, Gaziantep’te farklı bir kadro ile mücadele etti. Kaleci Uğurcan’ın yokluğunda formayı Erce giydi. Uzun zaman sonra Pereira ve Ekuban da sahadaydı. Ekuban başarılı bir futbol ortaya koydu, daha ilk dakikalarda rakip kaleyi yokladı. 16’ncı dakikada da net bir pozisyona girdi. Hep yazıyoruz hep söylüyoruz. Abdülkadir Ömür’e bir haller oldu. Ekuban’ın harika zamanlama pasında yıldız oyuncu dediğimiz Abdülkadir Ömür tek vuruş yapsa Trabzonspor 1-0 öne geçecekti. Genç oyuncu, bu ve benzeri anlarda maalesef istediğini yapamadı. Trabzonspor’un golcü oyuncusu Afobe ise çok yorgun gözüktü. Yine kaliteli oyuncu dediğimiz Baker da özellikle ikinci yarıda sahada hiç yok gibiydi. Trabzonspor genel itibariyle pek net pozisyona giremedi.

Sağ taraftan Pereira’nın taç atışında oyuna sonradan giren Campi’nin kafa golüyle Trabzonspor 1-0 öne geçti. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da Trabzonspor vasatı aşamadı, doğru dürüst pozisyona giremedi. Vasatlar kervanına Nwakaeme de katıldı. 

Maç böyle bitecek derken, yeni transfer Flavio’nun ceza sahasında yaptığı ikinci hata pahalıya mal oldu. VAR uyarısıyla Fırsat Aydınus penaltı noktasını gösterdi. Penaltıya sebebiyet veren yeni transfer, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Hatırlanacağı üzere bu oyuncu Beşiktaş maçında da kızarmıştı. Yaptırdığı penaltıyla adeta Trabzonspor’un alacağı 3 puanı gasp etti. Niçin böyle yaptığını anlamak mümkün değil. Flavio’ya bir ders vermek gerek. Oyuna sonradan giren Diabate de biraz etkili görünse de net gol pozisyonuna giremedi. Sonuçta Trabzonspor 2 altın puan kaybetti. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap