SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına zar zor 2-1
9.05.2021

Trabzonspor artık 4.cülüğü garantiledi. Rakip Antalyaspor’du. Ersun Yanal’ın takımı kritik bir puan durumundaydı. Onun için maça defans ağırlıklı bir takımla çıktı. Bir ve ikinci bölgeye fazla gidemedi. Amaçları bir puandı. Trabzonspor’un suratlı adamları Djaniny ve Ekuban Antalyaspor defansına zor anlar yaşattılar. Trabzonspor girmiş olduğu pozisyonlarda başarısız olduğu için fazla pozisyon üretemedi. Önde Djaniny Nwaekeme  paslaşmasında  Nwaekeme  Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu sonuçla bitti. 2. yarıda beni sevindiren olay ise uzun zamandır oynayamayan ve gol atamayan Abdulkadir Ömür’ün golüydü.

Buradan Avcı’ya sesleniyorum;  Bu orta saha Berat, Abdülkadir Ömür ve Baker’le bu iş olmaz. Bunlar yana oynuyorlar bize dikine oynayan Abdulkadir Parmak gibi oyuncu lazım. Bize bazı menajerlerin isteğiyle oyuncu almaması lazım. Yönetim buna dikkat etmeli. İstanbul’da çıkan haberlere göre, Abdulkadir Parmak Beşiktaş’ın gündeminde. Dikkat edilmesi şart.

2-0’dan sonra Antalyaspor’un baskısı arttı. Bu baskıdan sonra sağ taraftan atılan ortada Serkan kademede geç kalınca kafa golü yemiş olduk. Yine son dakikalar sıkıntılı geçti. Artık Avcı’nın yok ‘ileride gol atmayı öğreneceğiz’ gibi basit lafları bırakması lazım. Burası ilkokul değil. Boş lafları bıraksın. Trabzonspor akılcıl transferlerle seyirciyi mutlu etmeli.

Sonuçta gördük ki kalece Uğurcan ‘la maçı kurtardık.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap