SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına yine berabere
29.04.2021

Rahatsız olan Abdullah Avcı’ya geçmiş olsun diyerek yazımıza başlayalım. Trabzonspor, maça hızlı başladı. Çaprazdan girdiği iki pozisyonda önce Djaniny, sonra Ekuban’ın şutları vardı. Hemen akabinde Nwakaeme’nin sert şutu, İrfan Can’da kaldı. Arkasından Bakasetas’ın da atmış olduğu iki şut, tehlike oluşturmadı. Zaten diğer pozisyonlar da çok etkili değildi.


Geliyoruz Göztepe takımına. Teknik direktör, daha önce Trabzonspor’da futbol oynamış, hocalık yapmış Ünal Karaman’dı. Yine eski futbolcumuz Soner de bize karşı oynadı. Trabzonspor’un beğenmeyip gönderdiği Diabate, ‘beni nasıl gönderirseniz’ der gibi mükemmel oynadı. Obinna da çok çalıştı, sahanın her yerindeydi. Obinna, Diabate gibi bence sahanın en önemli ismiydi. Göztepe net 3-4 pozisyona girdi. Bunlarda Halil’in ortasında Ndiaye’nin kafası auta gitti. Yine arkasından Soner’in tandemin arasına attığı topta Jahovic, kaleci Uğurcan ile karşı karşıya kaldı ancak topu dışarıya attı. Arkasından ders alınacak bir pozisyon oldu. Nwakaeme-Baker paslaşmasında topu kapan Diabate, tandemin arasına attığı pasta Jahovic, bu kez affetmedi. Uğurcan’ın solundan topu ağlara gönderen Jahovic, takımını 1-0 öne geçirdi. Trabzonspor topla çok oynadı ama net pozisyonlara giren Göztepe oldu.


İkinci yarıda da her iki takım da skoru değiştirme adına birbirlerini yokladılar. Trabzonspor’da 63.dakikada Hugo çıktı, yerine Abdulkadir Ömür girdi. Berat stopere geçti. Diabate’nin sağ taraftan driplingle girdiği pozisyonda Berat’ın arkadan yaptığı hareketle kırmızı kart çıktı. stopere geçip 2 dakika sonra kırmızı kart gören berat, takımını yalnız bıraktı. 10 kişi kalan Trabzonspor karşısında Göztepe ikinci golü atamayınca büyük sıkıntı yaşadı. Tabi ki bu anlarda Uğurcan sahnedeydi. Birbirinden önemli pozisyonlar kurtardı.


Göztepe net pozisyonları kaçırıp ikinciyi atamayınca Ekuban cezayı kesti. Son 10 dakikada oyuna giren Yusuf Sarı’nın sağ taraftan attığı pasta, defansın arkasında topla buluşan Ekuban 100’üncü maçında Trabzonspor’un beraberlik golünü attı. Bu futbolda var; ‘Atamayana atarlar’.


Son dakikalarda oyuna giren İdeye’nin şutu direkte patladı. Bence Ünal karaman, değişikliklerde geç kaldı. Son dakikada sol taraftan Halil’in çektiği şutu Uğurcan kurtardı, bu pozisyonun ardından da maç 1-1 sona erdi. Trabzonspor, zor da olsa 1 puanı kurtardı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap