SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına’ya son dakika şok gol
23.06.2020

 
İki finalist Alanya’da karşı karşıya geldi. Trabzonspor maçın hemen başında, Alanya defansından kaptığı topla Sörloth soldan girdi. Harika bir asist yaptı Abdülkadir Ömür’e. Uzun zamandır sakat olan Ömür, formsuz gözükse de bu maçın yıldızıydı. Ve bu asistten gelen topu harika bir plaseyle öne geçiren golü attı. Trabzonspor, maça çok iyi başlamıştı. Trabzonspor’un en başarılı oyuncusu Sörloth, önce Campi’nin arkasından da Ekuban’ın paslarında iki net gol pozisyonunu kaçırdı. Arkasından Alanyaspor, Trabzonspor’un kalesine takım kaptanı Efecan, Salih Uçan, Nsakala ve Cisse ile yüklenmeye başladı. Hosseını’nin hatasında Alanyasporlu oyuncunun müthiş vuruşunu kaleci Uğurcan harika bir şekilde engelledi. Abdulkadir, Guilherme ve Ndiaye Trabzonspor’un en iyi oynayan 3’lüsüydü ilk yarıda.

İlk yarıda Uğurcan bir sakatlık yaşadı. Nsakala’nın ortasında devre biterken Cisse, Alanyaspor’un golünü atarak eşitliği sağladı. İkinci yarıda sakatlanan Uğurcan’ın yerine kaleye Erce geçti. Trabzonspor’un hücumla başladığı ikinci yarıya Guilherme ve Pereira ortaklaşa bir gol atamayı başaramadılar. Her iki takımda orta sahayı rahat geçerek pozisyon bulmaya başladı. Yine Alanyaspor’un atağında Erce, Alanyasporlu oyuncunun şutunu harika bir şekilde çıkarttı. Arkasından Trabzonspor’un hücumunda sahanın en iyi oyuncularından Ömür’ün pası ile Novak, Trabzonspor’u öne geçirdi. Alanyaspor 3 tane oyuncu değiştirdi. Bunlardan Bakasetas’ın harika vuruşunu Erce yine mükemmel bir şekilde önledi. Arkasından Hosseını, hiç beklenmeyen ve abartılı bir faul yaparak, kendini dışarı attırdı. Bunda hakem haklıydı. Trabzonspor, 10 kişi kaldıktan hemen sonra Nsakala Ömür’e yaptığı faul ile ikinci sarıdan kırmızı yiyerek oyuncu sayısını eşitledi.

Hüseyin Hoca’nın Campi ve Costa değişikliği hemen arkasından Guilherme ve Türkmen değişikliği bence çok doğruydu. Bu sıcak havada bence her iki takım oyuncuları da harika bir oyun orta koydular. Efecan, Salih Uçan ve Nsakala ve golü tana Bakasetas, Abdulkadir Ömür, Guilherme takımların hemen hemen hepsi harika bir oyun sergiledi. Abdulkadir Ömür yerine Serkan Asan’ı oyuna aldı Hüseyin Hoca. Ömür sahanın en iyisiydi. Maalesef son saniyelerde Bakasetas, orta sahadan şutu ile eşitliği sağladı. Ben bu akşam başta Hüseyin Hoca olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum. Bu havada bu kadar oynanır. Son gol tüm Trabzon’u yıksa da. Henüz daha son sözü söylemedik. Sosa ve Nwakeme’nin sakatlığını da kimse unutmasın.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap