SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına Paşa'da esti
5.03.2021

Fenerbahçe maçından sonra Abdullah Avcı, Kasımpaşa deplasmanında Flavio’nun yerine orta sahada Abdulkadir Parmak’a şans verdi. Maçın başında Trabzonspor’un orta sahasını çok kolay geçen bir Kasımpaşa takımı seyrettik. İlk dakikalarda Kasımpaşa’nın iki şutunda kaleci Uğurcan başarılıydı. Kasımpaşa daha fazla hücumda göründü, daha iyi pas yaptı. Ancak etkili ataklardan sonuç alamadı. Trabzonspor ise 24’üncü dakikada Brecka’’dan topu kapan Djaniny, bu oyuncuyu geçip kaleci Ertuğrul ile karşı karşıya kaldı. Djaniny, kalecinin bacakları arasından topu göndererek skoru 1-0 yaptı. Her iki takım da çok rahat bir şekilde görünmeye başladı.

36’ncı dakikada Yusuf Erdoğan’ın sağ taraftan getirdiği top Berat’ın eline çarptı. Hakem haklı olarak penaltı verdi. Penaltıyı gole çeviren Yusuf, kaleciyi topu ayrı köşelere göndererek beraberliği sağladı. Devre biterken Djaniny’in kornerden gelen ortasında topu uzak direğe vuran Nwakaeme, uzağa değil de yakın köşeye vursa skor 2-1 olabilirdi. İlk yarı bu pozisyonun ardından tamamlandı.

İkinci yarıda müthiş bir tempo vardı. Bir Trabzonspor kalesinde bir Kasımpaşa kalesinde git geller oldu. Hızlı bir maç oynandı. Hajradinovic’in sert şutu Uğurcan’da kaldı. İki dakika sonra gelen Varga’nın şutu az farkla auta gitti. Akabinde adeta satranç gibi top diğer kaledeydi. Nwakaeme’nin ortasında topu göğsüne alan Ekuban, kaleci Ertuğrul’u geçemedi. Yine arkasından Djaniny’nin pasıyla buluşan Nwakame’nin şutu direkten döndü. 62’de Abdullah Avcı, Serkan-Yunus değişikliği yaptı. Sonrasında defansın arkasına sarkan Djaniny, karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta gönderdi. 73’de ise Berat’ın nefis ara pasında Djaniny’nin şutunu Tosic çizgiden çıkardı, bu pozisyon VAR2a gitse belki de gol olacaktı ancak pozisyonun devamında Bakasetas gol atınca skor 2-1 oldu. Nwakame’nin pasında sağ ayağıyla topu doksana gönderen Yunanlı oyuncunun sağ ayağıyla da golünü görmüş olduk. Bu da Trabzonspor’a 3 puanı getirdi.

Abdullah Avcı yine inatlaşıyor. Kornerleri Bakasetas’a attırıyor. Bunları yazıyoruz, yazmaya da devam edeceğiz. Şut olmazsa gol olmaz. Avcı hala pas derdinde. Bakasetas 18’in içinde oldu, golü attı. Oyuncuların şut atması lazım. Ayrıca son dakikalardaki değişikliği de anlayamıyorum. Yusuf Sarı’yı 1-2 dakika kullanırsan onu demoralize edersin. Bunun cezasını da ileride çekersin. İnatlaşmaya gerek yok önemli olan Trabzonspor’un başarısı. Git gellerin çok olduğu maçta zor da olsa Trabzonspor kaleci Uğurcan ve arkadaşlarının iyi oyunuyla 3 puana uzandı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap