SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına Kasımpaşa’da esemedi
19.08.2019

Kasımpaşa deplasmanında Ünal Hoca’nın çıkarttığı kadro futbol otoritelerini şaşırttı. Rotasyon diyebiliriz ama bence gereksiz bir rotasyondu. Şampiyonluk adaylarından Galatasaray, Beşiktaş mağlupken sen çıkıp 3 puanı çatır çatır alacaksın.

Oyuna bakacak olursak, tandem oynayan stoperler görevlerini yaptılar. Fernandes bence iyi bir oyuncu. Sağ tarafta Yusuf Sarı pek etkili olamadı. Genç santrafor Sörloth bence sahanın en iyi oyuncusuydu. Attığı golle de bunu kanıtladı. Kaleci Uğurcan atılan şutlarda bazı hatalar yapsa da 3 net kurtarışıyla Trabzonspor’un 1 puan almasında başrol oynadı.


İlk yarıda Trabzonspor’un en iyi oyuncularından Nwakaeme ise sahada yoktu. Abdülkadir Ömür bence mükemmel bir performans gösterdi, çok çalıştı. Sosa da bence günün iyilerindendi. Ama bu iki oyuncu yalnız kaldı. Önde Sörloth’un yanına bir oyuncu şart. Ona yakın olup destek verilmesi lazım. İlerde çok yalnız kalıyor. Abdülkadir Ömür’ün hücum presle kaptığı topun ardından Sörloth’ın attığı gol, bunu gösterdi. Ama sağdan ve soldan iyi paslar alamadı. Topu aldığında kendi dripling yapıyor, çok iyi top saklıyor.


Kasımpaşa ise disiplinli bir takım. Koita ve Khalili diye iki oyuncuları var. Çok tehlikeli adamlar. Yeni transfer Fernandes bunlarla iyi mücadele etti. Trabzonspor’un yediği gol ise bordo-mavili ekibe yakışmadı. Obi Mikel’e çarpan top ağlara gitti. Bu Trabzonspor adına şanssızlıktı. Ev sahibi ekipte kaleci Fatih, Aytaç, Yusuf Erdoğan gibi Trabzonspor forması giyen 3 oyuncu vardı.

Sonuçta Ünal hoca rotasyon yaptı bence bu düşüncesiyle Trabzonspor 2 puan kaybetti. Önümüzdeki AEK maçına bakacağız. İkinci yarıda oyuna giren Ekuban etkisizdi. Abdülkadir Parmak, biraz çalışsa da pek etkili olamadı. Trabzonspor ikinci yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince 1 puana razı oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap