SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına ikinci yarıda esti
29.04.2024
HEM sezonu kupayla kapatmak hem de ligi üçüncü bitirmek isteyen Trabzonspor, Gaziantep karşısında ikinci devrede adeta sert esti. Trabzonspor’u ve Abdullah Avcı’yı çok iyi analiz eden Selçuk İnan’ın Gaziantep’i özellikle ilk 45 dakika kusursuz bir futbol ortaya koydu. Rakip takım hem Trabzonspor’a Pepe’nin maçın başında şutu dışında pozisyon vermezken hem de geçiş hücumları ile Sorechu ve Draguş’un ayağından bulduğu gollerle soyunma odasına 2-0 önde girdi. 

İkinci yarıda Trezeguet ve Umut Güneş değişiklikleri ile maça başlayan Abdullah Avcı ilk yarıdan gereken dersi almış olacak ki bu bölümde hem oyun içi hamleleri hem de kulübeden oyuna yaptığı müdahalelerle resmen maçı aldı. Trabzonspor, Onuachu’nun 3 golle yıldızlaştığı devrede adeta efsane bir geri dönüşe imza attı.
Onuachu’nun üçüncü golünden sonra efsane başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın tişörtünün olduğu formayı göstermesi takdire şayandı. Bu vesile ile Onursal Başkanımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum.

Trabzonspor’da bireysel performanslar gününde olmayınca mutlaka puan kaybı oluyor. İlk devrede sönük kalan yıldızlar ikinci devrede sazı eline alınca galibiyet kaçınılmaz oldu. Maçın sonlarında Orsic’e yapılan net penaltıydı. Bir parantez de Draguş’a açmak istiyorum... Bundan 6 ay önceki Karadeniz Gazetesinde yazdığım yazıda bu oyuncunun mutlaka alınması gerektiğini söylemiştim. Uzun boyuna rağmen çok çabuk adam eksiltebilen, şutları ve oyun görüşü yüksek bir profil. Prensipte anlaşıldığını duydum. Mutlaka takıma kazandırılmalı. Onun yanı sıra gelecek sezon Trabzonspor Avrupa’da ve ligde yarışmak istiyorsa ilk 11’de oynayacak en az 5 oyuncuya ihtiyacı var.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap