SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına henüz Hazır gözükmedi
27.07.2021

Trabzonspor son hazırlık maçında Kasımpaşa ile Riva’da karşılaştı. Yeni transferlerden Peres’in haricinde diğer oyuncular hazır olmadığını gördük. Gervinho gol atmasına rağmen hazır değil. Hamsik’in yaptığı plase bir vuruş vardı onu da kaleci kurtardı. Yenilerden başka da bir şey göremedik. Çok fazla nem ve sıcak vardı, sahanın da bozukluğu oyuncular için dezavantajdı. Çok oyuncu girdi çıktı. Kasımpaşa, sol tarafta defansın arkasına atılan topta Almanya’dan transfer edilen Umut’la 1-0 öne geçti. Yine söylüyoruz. Abdullah Avcı kornerleri Bakasetas’a kullandırıyor. Bu yanlış. Bakasetas’la 10 tane korner attık, nihayet Nwakame’nin golü geldi. İkinci yarıda oyuna giren Abdulkadir Ömür yaşadığı bir sakatlık sonrasında oyundan çıkmak zorunda kaldı. Umarım kötü bir şeyi yoktur.

Berat’ın yerine oyuna giren Abdulkadir Parmak, oyunun dikine oynandığını gösterdi. Bence Abdulkadir Parmak Trabzonspor’un orta sahasında oynayacak bir oyuncu olduğunu gösterdi. Yine oyuna giren Yunus Mallı da geçen seneye nazaran çok daha canlı ve istekliydi. Bence o da iyi not aldı. Kocaelispor’un şampiyonluğunda baş rol oynayan oyunculardan olan Murat Cem, sahada az kalmasına rağmen o da bir şeyler yapmaya çalıştı. Gelecek adına umut verdi. Geniş kadrosu olan Trabzonspor’da Peres sol tarafta da iyi oynayacağını gösterdi. Bence en iyi transferimiz Peres oldu diyebilirim. Trabzonspor hazırlık maçı da olsa 2-1 kazanmasını bildi ve Avrupa maçı öncesinde moral buldu. Ancak ben Konfederasyon Kupası maçı öncesi takımı henüz hazır görmediğimi söylemek istiyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap