SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına genç oyuncularla 4-1
14.02.2020

Trabzonspor, ilk yarısını kazandığı Erzurumspor karşılaşmasına, Sivasspor karşılaşmasını düşünerek genç bir kadro ile çıktı. Kalede genç Arda’yı onun önünde güçlü bir savunma yeni transfer Da Costa, Messias ve Hosseini ile 3’lü bir savunma şekli kurdu. Sol tarafta Abdürrahim ve sağ tarafta da Serkan ile savunmaya yönelik bir kadro kuran Hüseyin Hoca, orta saha da ise iki ön libero Doğan ve Abdulkadir ile maça başladı. Hücumda ise Guilherme, Kamil ve Bilal’e şans verildi. Hava çok soğuk ve zemin çok bozuktu. Maçın başında Erzumspor’un defansında ki hatayı affetmeyen Guilherme, topu kaparak dripling ile götürdü ve sol ayak plase ile golü getirdi. Trabzonspor rahat bir oyun oynadı, zeminin bozukluğu her iki takım oyuncularına da zor anlar yaşattı. Erzurumspor’un atağında sağ taraftan organize gelen Hasan’ın nefis şutu Doğan’a çarparak Arda’yı etkisiz bırakarak 90’a giden bir gol oldu. İlk yarı bu şekilde 1-1 bitti.

 

İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor, sol tarafta Abdurrahim’in asisti ile Guilherme ayağı takılsa da sakatlanma pahasına golü atarak Trabzonspor’u 2-1 öne geçirdi. Abdulkadir’in bu golde ki payı büyüktü. Yine arkasından Abdulkadir Parmak, Guilherme ’nin ilk golü gibi sağ taraftan Erzurumspor defansına girerek Trabzonspor’un 3’üncü golünü attı. Arkasından yine Bilal’in getirmiş olduğu top ile de genç oyuncu Sefa Trabzonspor’un 4’üncü golünü attı. Hüseyin Hoca bugün oynamayan genç oyunculara şans verdi. Sefa, Kerem, Arda, Taha gibi oyunculara fırsat verdi. O oyuncularda maç tecrübesi kazanmış oldu. Centilmence bir maç oldu. Bu oyuncuların tecrübesinin artması Trabzonspor için bir avantajdır. Çok rahat bir şekilde turu geçtiler. Trabzonspor, kupada da artık son 2 maça kaldı diyebiliriz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap