SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına Deplasman 3 puan aldı
30.08.2021

Trabzonspor, UEFA Konferan liginde oynadığı Roma maçından sonra Komşu şehrin takımı Giresunspor deplasmanında çok önemli bir karşılaşmaya çıktı. Roma maçında yaşanan sakatlıklarda dolayı Abdullah Avcı ilk 11’de mecburi rotasyona gitti. Sağ bekte Serkan’a şans veren Avcı, Hücum hattını ise Abdülkadir, Bakasetas, Nwakaeme ve Djaniny dörtlüsüne şans verdi. Oynadığı iki karşılaşmada galibiyet alamayan Giresunspor hatta rakip ağlara gol dahi atamayan Giresunspor, deplasmanın Trabzonspor, açısında kagıt üzerinden çok kolay bir maç olarak görülüyordu.  Beklenen gibi olmadı. Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında bir sarı kart gördü. Devamında Bakasetas’ın harika ortasında Giresunspor kalecisi ve defansın ikramını geri çevirmeyen Nwakaeme skor tabelasını Trabzonspor lehine çevirdi. Giresunspor golde sonra daha derli toplu bir oyun ortaya koydu. Daha önce Trabzonspor forması giymiş Zeki Yavru, Diabate ve Flavio adına mücadele etti. Trabzonspor’un Yıldız ismi Marek Hamsik, henüz beklenen seviyeye gelemedi.

Şu an mevcut formu ile katkı vermediğini düşünüyorum. Trabzonspor UEFA Konferans liginde oynadığı Roma maçları tamamen takımın dengesini bozdu hem de çok önemli sakatlıklar verildi.  Karşılaşma öncesinde herkesin rahat geçeceğini düşündüğü maçta Trabzonspor, Giresunspor’u zor geçti. Bordo-Mavililer maçı bence ismiyle kazandı. Ortaya konan futbol tatmin etmese de alınan 3 puan çok değerliydi. İkinci yarıda değişlikler özellikle de Yusuf Sarı’nın oyuna girmesi Trabzonspor’un hücum hattına hareketlilik getirdi.  Trabzonspor, taraftarın büyük umutları olduğu Abdülkadir Ömür yine yoklara oynadı. Giresunspor deplasmanında hiçbir varlık gösteremedi. Giresunspor’un girmiş olduğu pozisyonlarda kaleci Uğurcan Çakır, gole izin vermedi.  Trabzonspor’un girmiş olduğu pozisyonlarda ise Djaniny ve Nwakaeme pozisyonları cömertçe harcayınca skor 1-0 ‘da kaldı. Yakın şehrimiz Giresun’dan aldığımız 3 puan çok değerli. Milli aradan sonra Galatasaray maçına moralli çıkacak Trabzonspor. Bu üç puan altın değerindeydi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap