SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına Ankara'da esti
9.02.2020

Trabzonspor, Gençlerbirliği karşısında oyuna tutuk başladı. İlk 10 dakikada üçüncü bölgede oynamaya başlayan Gençlerbirliği, Trabzonspor’un sağ kanadını Candeias ile Sessegnon ile iyi kullandı. Sessegnon’un harika volesinde Uğurcan müthiş bir kurtarış yaptı. Trabzonspor defansının arkasına atılan topta Hüseyin iyi müdahale ederek bir golü önledi. Arkasından da Candeias’in sağdan getirdiği topu Nadir, yüzde yüzlük bir golü kaçırınca Trabzonspor yenik duruma düşmekten kurtuldu. Gençlerbirliği’nde Sessegnon, Candeias, Sefa ve geride Sörloth ile mücadele eden Toure, iyi bir görüntü verdi. Maçın başından sonuna kadar Baiano, Sörloth’la boğuştu. İlk yarı böyle bitti.

 

İkinci yarıda Trabzonspor daha atak bir futbol ortaya koydu. Önce Gilherme’nin ortasında Sörloth’un kafa şutuna izin vermeyen kaleci Nordfeldt, daha sonra Nwakaeme’nin uzaktan şutunu harika kurtardı. Nordfeldt, Ndiaye’nin nefis şutunu da kornere çıkardı. Trabzonspor Gençlerbirliği kalesinde daha çok görülmeye başladı. Yine Trabzonspor atağında ilk yarıda yüzde yüz bir golü kaçıran Nadir, Hüseyin’e yaptığı tehlikeli harekete hakem devam dedi. Daha sonra VAR uyarısıyla pozisyonu tekrar izleyen Hüseyin Göçek, kararını değiştirdi ve penaltıyı verdi. Trabzonspor, Sosa’nın penaltısıyla 1-0 öne geçti. Trabzonspor bu golden sonra ataklarını sıklaştırdı. Hücumda Baiano mücadelesinden galip çıkan Sörloth topu Sosa’ya verdi. Sosa’nın yapmış olduğu ortada yine Sörloth’un kafa asistiyle Nwakaeme fişi çekti. Burada Sörloth’un presi takdire şayandı. Gençlerbirliği’nde 5 oyuncunun sarı kart görmesi, ne kadar faullü oynadıklarını gösterdi. Sörloth- Baiano tartışmasında hakem Göçek, önce iki oyuncuya sarı kart verdi. Daha sonra VAR uyarısıyla Sörloth’a kırmızı kart verdi. Peki soruyorum, Sörloth’a iki tekme atan Baiano neden kırmızı kart görmedi? Böyle adaletsizlik olmaz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap