SON DAKİKA
SON DAKİKA


Dokuz doğurduk
24.12.2019

Trabzonspor, Konyaspor maçına hızlı başladı. Ünal Hoca hücumda Sturridge, Shorloth ve Nwakaeme ile gol aradı. Trabzonspor ilk 15 dakika Konyaspor’u bunalttı, fakat net gol pozisyonu bulamadı. Sol taraftan atılan ortada Sturridge topu göğsüne alarak sol ayağından yaptığı atak direğe çarparak kornere gitti. Bu Trabzonspor’un girmiş olduğu ilk gol pozisyonuydu.37’nci dakika Shorlot ’un attığı golün arkasından oyundan düşen bir Trabzonspor izledik. Konyaspor’un kontra ataklar ile yakaladığı gol pozisyonlarında Bajic’in attığı şutta Uğurcan güzel bir kurtarış yaptı. Yine sol taraftan Miloseviç’in şutu Bajic topu auta atıyor, bu Konyaspor’un 3’ncü gol pozisyonuydu.

İkinci yarıda nal Hoca Sturridge’in çıkartıp Yusuf Sarı’yı oyuna sokuyor. İkinci yarının başında Yusuf direk gol pozisyonuna giriyor. Obi Mikel ve Sosa oyundan düşüyor. Bunlara önde Nwakeyeme’de katılınca tamamen arkaya yaslanan bir Trabzonspor seyretmeye başlıyoruz. Aykut Hoca oyuna Daci ve Miya’yı sokuyor. Bu dakikadan sonra tamamen oyunun kontrolü Konyaspor’a geçiyor. Bu dakikadan sonra Trabzonspor’un kalesinde bir sürü net gol pozisyonu yaşanıyor. Miya ve Daci yüzde yüz gol pozisyonlarını kaçırıyor. Yusuf’a sert giren Ali Çamdalı oyundan atılınca Konya 10 kişi kalıyor. Ünal Hoca yorulan Obi Mikel’i çıkartıp yerine Doğan’ı sokuyor ve arkasından sakatlanan Yusuf, bir de kart cezalısı olarak oyundan ayrılıp yerini Ekuban’a bırakıyor. Oyuna giren Ekuban ve Doğan’ın oyuna hiçbir katkısı yoktu. 10 kişi kalmasına rağmen dökülen Trabzon, Konyaspor beceriksizliği ile, 3 puanı kendi hanesine yazdırıyor. Ve ligde 3’ncülüğe yerleşiliyor. Trabzonspor’a böyle bir futbol oynamak yakışmıyor. Ama alınan 3 puan sevindirici. Trabzonspor gibi bir takımın böyle oynamaya hakkı yok. Bu Ünal Hoca’ya ders olsun 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap