SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avrupa’ya Nokta Koyduk
25.10.2019

Ünal hoca, evinde oynadığı Krasnodar maçında kazanmak adına sahaya çıkmıştı. Sakat olan Obi Mikel ve Sturridge kadroda yoktu. Stoperde Campi ve Fernandes oynadı. Trabzonspor, son haftaların yükselen yıldızı Sosa, Abdulkadir Parmak, Yusuf Sarı ve Nwakaeme ve Sörloth ile gol atma çabası içindeydi.

İlk yarıda Trabzonspor’un girmiş olduğu net 3 pozisyon var. Yusuf Sarı ve Nwakaeme ile geliştirdiğimiz bu pozisyonlarda Rus kaleciyi geçemedik. Sağ tarafta Yusuf Sarı iyi gözüktü. Fazla faullere maruz kalmasına rağmen başarılı bir oyun ortaya koydu. Kadrosunda kaliteli oyuncular olan Krasnodar’ın ise ilk yarıda direkten dönen bir topu vardıKrasnodar takımında sağ tarafta Süleymanov, sol tarafta Ramirez, ortada Berg oynadıkları güzel futbolla öne çıktılar. Hakem sert oyuna fazla müdahale etmedi. Gerekli yerlerde kartını eksik etmedi. İlk yarı böyle sona erdi.

İkinci yarıda her iki takım da skoru değiştirmek için mücadele etmeye başladı. İkinci yarının hemen başında Rus takımı uzun paslarla Trabzonspor kalesine tehlikeli geldi. Sağ tarafta girdikleri pozisyonda Uğurcan’dan seken top Berg’in önüne geldi. Pereira’nın müdahalesine rağmen İsveçli oyuncu maalesef topu ağlarımıza gönderdi. Trabzonspor’da Sosa müthiş bir performans sergilemesine rağmen zaman zaman yalnız kaldı. Çok koştu, gol pozisyonları yarattı. Kendi ceza sahasında bile rakip atakları kesti. Ancak Sosa’nın bu güzel oyunu da mağlubiyete engel olamadı. Krasnodar takımında ikinci yarıda Ari ve Fernandes’i izledik. Ünal hoca bu değişikliklere Doğan, Avdijaj ve Ahmet’i oyuna alarak cevap verdi. Ben bugün Sörloth’u çok durgun gördüm, istediği topları alamadı. Son dakika golüyle sahadan 2-0 mağlup ayrıldık.
Avrupa şansımız bence burada bitti. Artık önümüzdeki hafta oynayacağımız Başakşehir maçına bakmalıyız. Trabzonspor taraftarını tebrik etmek lazım takımlarını yalnız bırakmadılar.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap