SON DAKİKA
SON DAKİKA


3 puan güzel!
26.08.2019

TRABZONSPOR maça galibiyet parolası ile çıktı. 90’lı yılların iki kaliteli oyuncusu Ünal Karaman ve Sergen Yalçın karşı karşıyaydı. Her iki hoca da takım oyunlarını kabul ettirmek için mücadele ettiler. Maçın başında Ekuban’ın pasında topla buluşan Sörloth’a gelen topta çalımı attı ama devamını getiremedi. Trabzonspor gol pozisyonundan oldu.

Rakip takımda Fofana etkili bir oyun ortaya koydu. Trabzonspor’a zor anlar yaşattı. 20’nci dakikada Ekuban’a Hadebe tarafından yapılan hareket yüzde yüz penaltıydı. Hakem onu pas geçti. Yine Fofana’nın bireysel hareketleri ile Trabzonspor’un 18’ine girdi ve Uğurcan mutlak bir golü önledi. Malatyaspor’un hücum oyuncularından Jahovic, Fofana, Guilherme gibi etkili oyuncuları vardı.

Hüseyin Türkmen ilk yarıda 3 pozisyonda müthiş hamlelerde bulundu. Trabzonspor adına faydalı işlerdi bunlar. Trabzonspor’un orta sahasında Abdülkadir Parmak mükemmele yakın oynadı. Sosa da bunlara eklenince Trabzonspor şiir gibi oynamaya başladı. Sosa’nın nefis ortasında Abdülkadir Ömür kafa vurdu ve ilk yarı Trabzonspor’un 1-0 üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıya Trabzonspor hızlı başladı. İkinci golü aradı. Fakat bu pozisyonlarda gerek Sörloth gerekse de Nwakaeme faydalanamadı. Sergen Yalçın 66.dakikada iki değişiklik yaptı. 70’nci dakikada Fofana’nın şutu Hosseini’ye çarpıp direkten dışarı çıktı. Bu Trabzonspor adına şans anı oldu. Ünal hoca da oyuna Yusuf Sarı’yı alarak bu değişikliklere karşılık verdi. Yusuf Sarı ve Pereira paslaşmasından Trabzonspor 2’nci golü buldu.

Kaliteli oyuncu Obi Mikel oyuna girdi. Bence henüz Obi Mikel hazır değil. Yine geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Eren’in vurduğu harika ve kaliteli volede top Obi Mikel’e çarpıp ağlara gitti.

Trabzonspor Avrupa’da ve ligde oynuyor. Yorgunluğu da gözlemleniyor. Buna rağmen ligdeki ilk galibiyetini aldı. Bordo-Mavililerin en büyük avantajı müthiş bir seyircisi var. Takıma inanılmaz destek veriyor. Ekuban gol atamadı ama iyi mücadele etti. Önümüzdeki hafta AEK’dan sonra oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor moral kazandı. AEK maçında favori Trabzonspor görünse de Ünal hoca bazı oyuncuları dinlendirecek. Bu da Fenerbahçe maçına daha dinç çıkmamızı sağlayacak. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap