SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zamlar kurtarmaz
1.11.2019

Ekonomi düzeliyor sözlerinden sıkıldı artık millet. Düzeldi diyenler hangi alanlara bakıyor bilmiyoruz. İyi diyenler, işsiziz, açız diye intihar eden, köprülerden atlayan, kendini yakanları hatırlamak gerek. Ekonominin düzeldiği yok. Aksini iddia ediyorsanız buyurun hep birlikte çarşıya, pazara birlikte çıkalım, esnafı dolaşalım ve vatandaşı dinleyelim.Yerinde ve zamanında yapılan müdahaleler adı altındaki (zamlar) ekonomiyi kurtarmaz bilesiniz.

Geçtiğimiz günlerde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı”nı kutladık.

Ekrem İmamoğlu ile kadrajda beraber fotoğraf veren Dilek İmamoğlu için "İşte Cumhuriyet Kadını" diye yazılıp çizilirken altındaki çok kötü niyetlere de dikkat çekmek isterim:

"Bilin ki bu ülkenin yapı taşlarında Nene Hatunlar, Kara Fatmalar, Şerife Bacılar vardır. Bir zamanlar 15 Temmuz’da darbe yapılmaya çalışılırken ATM kuyruğuna girip, dışarıya çıkanlarla dalga geçen güruh, yeniden türeyerek yaygara çıkarmaya çalışıyorlar ama tutmaz artık. Bu defa buralardan size ekmek çıkmaz.

Amerika -Avrupa "kendin ol, istediğin gibi giyin, kimse hür düşüncene karşı çıkamaz " gibi kampanyalar başlatırken dünyada bizler 783.562 km²'lik Türkiye 'de angarya düşüncelerle, zihniyetler uğraşmaya devam.

Ekonomik krizlerle,

Global savaşlarla,

Eğitimsizlikle,

Zihniyeti değişmeyen insancıklarla, kıyıda köşede sessizce umudunu yitirmiş kardeşlerimizle yola devam.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap