SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yine hüsran
18.09.2018

Trabzonspor’un, Galatasaray maçındaki istek ve arzusu, oyun tarzı, oyun mantalitesi gitmiş, yerine kendi dünyasıyla beraber oyuna bir başlama şekli gelmiş. Kendi halinde oynayan bir takım performansı tabi ki sıfır olur. Daha önce belirmiştim, Galatasaray maçında futbolcuların performansıyla Alanyaspor maçının performansı bir olmaz, yazılarımızda ikaz da etmiştim. Trabzonspor’daki savurganlık halen daha devam ediyor. Çok kötü bir Alanyaspor karşısında Trabzonspor’un başarısız olması bizleri tabi ki çok üzdü. Bu kötü takıma karşı alınan sonuç bütün taraftarı hüsrana uğrattı. Bu kötü performans devam ettiği sürece Trabzonspor’da sıkıntı devam edecek. Yeni alınan transferler Trabzonspor’u ne yazık ki hüsrana uğratıyor.

Korkuyorsun, kendi futbolcuna para ödemiyorsun ama transfer yapıyorsun. Bu çok yanlış. Önce elindeki futbolcuyu elinde tutmak için ödeme yapacaksın. Sonra transfere yöneleceksin. Gelişi güzel insanları kadroya dahil edersen, ekonomik sorun yaşarsın. Tabi ki bir futbolcu da çıkar parasını alamadığı için isyan eder. Haklı da. Bu yanlışlar geçmişte de oldu şimdi de devam ediyor. Trabzonspor bu konuda da savurganlık yapıyor. Trabzonspor büyük bir takımdır. Ama maalesef yönetenler çok küçük. Alanyaspor’da Merih diye oyuncu var. Bunu Trabzonspor’a alın diye beyan verilmiş. Ama ne yazık ki alınmamış. Bu oyuncu bize hem gol attı hem de golü kurtardı. Hiç seyretmediğimiz İranlı Amiri, Toure çok mu iyiydi de alındı. Merih neden alınmadı. Bunu da çok merak ediyorum. Alanyaspor alıyor da biz neden alamıyoruz? Teknik heyete de şunu söylemek lazım; Ya bu kadar disiplinsiz bir oyun olur mu? Oyun mantalitesi yok. Taktik yok. Bu duruma nasıl seyirci kalıyorlar anlamış değilim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap