SON DAKİKA
SON DAKİKA


Umar’la Galibiyet Geldi
21.01.2020

Rizespor, küme hattına düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalmamak için Gençlerbirliği karşısında önemli bir sınav verdi. İlk 45 dakikalık dilimde iki takım da oyunda bir türlü istediği performansı ortaya koyamadı. İki takım da oyun disiplinini ön planda tuttu. Bunda da başarılı oldular. Ancak bir türlü birbirlerine üstünlük sağlayamadılar.

Kazanılan toplar, pas hatalarıyla rakibe gitti. 18 üzerinde yapılan pas hataları hücumda da aynen görülüyordu. Bu da pas yardımlaşmanın iyi olmadığını gösterdi. Bu durum ilerleyen dakikalarda da arttı. İki takımın hücumdaki etkisizliği göze çarptı. Rizespor’da santraforların eksikliğini gördük. Onların sabit kalışları oyundaki hücumlarını da aksatıyordu. Yapmaları gereken öne çıkmak ve topu kazanmaktı. Bunlar gerçekleştiremediler. İlk yarıda sadece konuk ekibin 35.dakikada kaleyi bulan bir şutu vardı. Rizespor’da böyle bir şut göremedik. Dolayısıyla devre golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarı iki takım da bir değişiklik görünmüyordu, ilk yarıdaki oyunlarını aynen uyguluyordular. 64.dakikada Umar’ın oyuna girmesi, maçın gidişatını değiştirdi. Bu oyuncunun performansı takımına da güç kattı. Ve 70’inci dakikada beklenen gol geldi. Gençlerbirliği oyunu Rizespor kalesine yıksa da bir türlü golü bulamadı. 85’inci dakikada ise yine Umar sahneye çıktı. Skoda’ya attırdığı golle galibiyette başrol oynadı. Bu golle maç 2-0 sona erdi. Rizespor, inatçılığı sayesinde 3 puan aldı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap