SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor rövanşı aldı
23.02.2019

Üst üste mağlup olan her iki takım da alacağı puanlarla sıralamadaki yerlerinin üzerine çıkmayı arzuluyordu. Oyunun ilk bölümünde her iki takımın da performansları başarılı gözükmüyordu. Trabzonspor’un oyuncu seçimindeki değişiklikler yine göze battı. Her iki takımda da pas hataları üst seviyedeydi. İki takım da pozisyon üretmekte zorlanıyordu. Trabzonspor’un önlemi önce defanstı. Bu da Trabzonspor’un işine yaradı. Oyundaki kontrataklarla gol aramaya çalışan Trabzonspor, Göztepe’nin savunmasının yer tutmaktaki çılgınlığı Trabzonspor’un geniş alan yakalayıp boş alanları direkt kaleye girecek şekilde pozisyon üretiyordu. Bu da 26.dakikada Rodallega’nın kazandığı topla rakibi az adamla yakalaması Yusuf’un önüne yuvarlayarak ‘At da gel’ der gibiydi. Yusuf ne yazık ki kaleciye çarptırdı. Dönen top Rodallega’nın başına çarpıp gol oldu.

Bu süre içerisinde Göztepe’nin savunmasının çılgınlığı devam ediyordu. Trabzonspor yine pozisyonlar yakalıyor fakat golü bulamıyordu. Göztepe’nin bu kötü oyununu bir türlü golle süsleyemedik. Trabzonspor’un dengeli oyun sistemi göze batmadı değil battı. Galibiyetin de en büyük nedeni buydu. Trabzonspor oyunu kendi alanında kabullenince Göztepe’nin atakları göze batmaya başlamıştı. Trabzonspor bu savunma içerisinde kontratakla gol bulmaya çalışıyordu. Göztepe 60.dakikada Hosseini’nin müdahalesi ile penaltı kazandı. Göztepe’nin oyundaki dağınıklığı Trabzonspor’a ikinci golü kazandırdı. Nwakaeme’nin Abdülkadir Parmak’a attığı pas ve Abdülkadir’in nefis vuruşu Trabzonspor’u öne geçirdi. Göztepe, kötü oyunuyla zaten Trabzonspor’u yenmeye layık değildi. Çok kötü bir oyun sergiliyordu. Sistemdeki çılgınlıkları yine göze batıyordu. 90.dakikada yine Abdülkadir ile güzel bir şutla rakibinin kendi kalesine attığı golle Trabzonspor iyice rahatladı. Sezonun ilk yarısında 2-1 kazanan Göztepe karşısında Trabzonspor rövanşı 3-1’lik skorla İzmir’de almış oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap