SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor Avrupa’ya Veda Etti
8.11.2019

Avrupa Liginde rotasyona gitmenin amacını teknik kadro ve yönetim bizi aydınlatmalı, Türkiye Ligi’nde neden şampiyon olunur?  Bence belli amaç Avrupa Ligi’nde oynamak. Kazançları fazladır. Transfer yaparken daha rahat transfer yapılır, Avrupa Liginden gelecek olan parayı da düşünürsün. Trabzon şehrini Avrupa ya tanıtırsın, sponsorlarını arttırsın. Avrupa’da kazanırsın. Avrupa ‘da böyle bir başarı yapmak varken neden rotasyona gittiniz.

Teknik kadro bunun hesabını acilen vermeli. Yine söylüyorum hem yönetim hem teknik kadroya Trabzonspor kimsenin babasının malı değildir. Göreve gelirsin görevini yaparsın. Biz bunu bugün göremiyoruz. Genel kaptan bunların hesabını vermeli. Kim bu genel kaptan yönetimle ilgisi yok mu? Teknik kadro ile ilişkisi yok mu? bu teknik iletişimi kuramıyor mu? kurmak mı istemiyor?

Gelelim ikinci soruya. Bir kadro çıkmış sahaya bu oyuncuların neden hangi amaçla alındığının hesabı sorulmalı. Bunu kim soracak kim denetleyecek bunların hesabı verilmeli. Hakemlerle uğraşmak çözüm değil hakemlerle sevişmek önemlidir. Sorumluluğu hep hakemlere yüklemeyelim. Ben kırk senedir Trabzonspor içerisindeyim hakemlerle ne zaman kavga etsek hep kaybediyoruz.

Ben kendim Altay maçında tribündeydim Trabzonspor kaybediyordu hakem bizi katletti ve Türkiye kupasından elendik. Biz de o zaman ki aynı yöntemle hakem odasına saldırdık dört maç ceza aldım. Ne değişti? Yine aynı şeyi yapıyoruz. Kulüp başkanımız Şamil Ekinci ve Suat Akçay bize hakemlerle kavga etmeyi değil hakemlerle sevgi içinde olmayı tavsiye etti. Hakemlerle ilişkilerimizi düzelttik bu iş kavga ile değil anlaşma ile olacak.

Şimdi teknik kadroya soruyorum bu 11 tane oyuncunun oyun stili oyun disiplini oyun stratejisi yok mu sahaya atılıp koş mu denildi bunlara. Burada seyrettiğim Krasnodar ile Rusya da seyrettiğim Krasnodar arasında da çok fark vardı. Burada çok iyi oynamışlardı. Bu kötü takımla bile sadece koşma ile savunma yapmak ile başarılı olmak çok zormuş.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap