SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor’a 1 Puan Yeter!
4.04.2021

Trabzonspor müsabakanın başlangıcında oyuna bir türlü konsantre olamadı. Düşünün, ilk 20 dakikada ceza alanına bile giremedi. Trabzonspor’un oyun sistemine, oyuncular iyi organize olamadıklarını düşünüyorum. Ortada bir sistem varsa da, sporcular bu sistemi nasıl uygulayacaklarını bilmediklerini görüyorum. Bordo-mavililerde topa sahip olmakta, organize etmekte, üstünlük sağlamakta büyük sorunlar yaşandı… Aynı şartlarda Sivasspor, orta sahada topa sahip olup, iyi organize oldu. Hücumla birlikte güzel oyunları desteklendi. Bloklar arasındaki dengeyi de iyi sağlandı… Trabzonspor’un üzerinde iyi performans sergilediklerini net bir şekilde söyleyebilirim.

Trabzonspor’a bakınca, orta sahada geniş alanlar bırakıldı. Bu sebeple topa sahip olamayan takım bir türlü sahada varlık gösteremedi.

Özetle, Trabzonspor’daki oyuncularca kendilerine verilen görevi yerine getirilemedi. ‘Yetersizler’ kelimesini rahatlıkla kullanabilirim…

Trabzonspor’un nasıl bir sistemi var, ne amaçla oynuyor? Anlamadım!

Geçtiğimiz haftalarda da aynı sorunlar yaşanmıştı.

Forvet oyuncularına gelince; bugünkü oyunun da sadece görevleri mücadele etmekti.

Bugün Türkiye geneline baktığınız zaman tüm takımların santraforları mücadele edebilir. Trabzonspor hücum hattının her zaman bir farklı olmalı.

Orta sahada ise Bakasetas ve Yunus Mallı’nın çok yetersizdi. Bu da takım için büyük bir handikap.

Şunu söylemeliyim ki, Abdullah Avcı değişiklikleri daha önce yapmalıydı.

Fakat kulübeye de bakmak gerekir… Elde ne var?

Verilen görevleri yerine getirebilecek oyuncular var mı?

Açıkçası Trabzonspor’un istediği 1 puandı, onu da aldı…

Kutlamak gerekir!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap