SON DAKİKA
SON DAKİKA


Takım ciddiyeti
7.10.2018

Rizespor, Fenerbahçe maçındaki istekli ve arzulu futbolu ile Kayserispor maçına başladı. Yeşil-Mavililer, oyuna klasik oyun düzeni ile başladı. Yani kendi sahasında savunma yapıp, kontra ataklarla pozisyon aradı. Kayserisporlu Rotman’ın atılmasının ardından Rizespor’un işi biraz daha kolaylaştı. Takım ciddiyetinden kopmayan Rizespor, golü de bulunca oyunun kontrolünü iyice eline aldı. Tam da bu sırada Yeşil-Mavililer’de her şey güzel giderken, Samudio tecrübesiz ve gereksiz bir şekilde kırmızı kart gördü. Rizesporlu oyuncunun gördüğü kart hem kendini hem de takımın ciddiyetini zor duruma düşürdü. Her halde yaptığı hareketin farkında değildi. İkinci yarı sahada 10’ar kişi kalan Rizespor ile Kayserispor, takım ciddiyetinden uzak bir şekilde karşı ataklarla oyununu sürdürüyorlardı. Bu esnada Rizespor’da yorgunluk belirtileri başladı.

Tam da bu anda Kayseri’nin golü geldi. Golden sonra oyunun kontrolü bu sefer Kayserispor’a geçti. İleride gol umutlarını Umut Bulut’a bağlayan Kayserispor bunu da başardı. Doldur boşalt ve kenarlardan toplarla Umut’a golü attırdı. Fakat Rizespor’da Teknik Direktör Okan Buruk bu taktiği göremedi. Rakip Kayserispor bu dakikalardan sonra skoru korumaya çalıştı. Fakat geri çekilince Rizespor’da takım ciddiyeti yeniden geri geldi. Ali Çamdalı da güzel golle beraberliği getirdi. Rizespor, ilk golden sonra takım ciddiyetini elinde sonuna kadar tutabilseydi maçtan farklı galip ayrılabilirdi. Fakat Samudio’nun ciddiyetsiz kartıyla 1 puana razı olmak zorunda kaldı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap