SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizespor'da değişen birşey yok
9.03.2020

İsmail Kartal’ın ayrılmasından sonra Ünal Karaman’ın gelişi ile bir şeylerin değişeceğine inanmıştık. Ama dün oynanan Alanyaspor maçında oyun ve disiplin olarak değişen bir şey olmadığını gördük. Kısacası İsmail Kartal’ın gidişi ve Ünal Karaman’ın gelişi Yeşil-Mavililere çok fazla bir şey kazandırmamış. Ünal Karaman’ın gelmesinden sonraki tek gördüğüm değişiklik maça asker üniforması ile çıkılması ve İstiklal Marşı’nda bayrağa dönülmesi olmuş.,. Çaykur Rizespor’da güçlü, kuvvetli oyuncular var. Mesela Samudio, Umar ve Boldrin. Bu oyuncuların her maç oynaması lazım. Uzun zamandır oynamayan Samudio dünkü maçta forma giydi. İyi de oynadı. Özel bir oyuncu. Sadece gol atması önemli değil. Topu aldığı zaman çalışkanlığı ve istekliliği ile göze batıyor. Eksileri de var ama artıları daha fazla.

 

Yeşil-Mavililer’in iyi ve güzel bir kadrosu var. Bu oyuncular da bu lig için yeterli. Eğer teknik direktör bu oyuncuları sahaya iyi hazırlar, iyi taktik verip ve iyi oynatırsa Rizespor başarılı olur. Bundan sonra da çıkışa geçerler. Ama yeterki Rizespor zaman zaman bazı maçlarda yaptığı gibi oyun disiplininden kopmasın. Ben Alanyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut’u da tebrik etmek istiyorum. Sezon başından beri kısıtlı ve dar kadrosu ile başarılı oluyor. Hiçbir zaman da istikrarından kopmuyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap