SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizespor Karaman’a ders verdi
11.03.2019

Çaykur Rizespor taraftarlarının muhteşem coşkusu ve desteği ile başladı Çaykur Rizespor-Kayserispor maçı. Geçen hafta 10 kişi kalmasına rağmen Fenerbahçe maçında harika bir performans sergileyen yeşil-mavili takım, kendisini 2 yıl önce küme düşüren Hikmet Karaman ile karşılaştı. Maçın ilk dakikalarında Rizespor ağırlığını hissettirmeye başladı. Daha maçın başında Umar inanılmaz bir gol kaçırdı. Umar biraz becerikli olsa Rizespor maça 1-0 önde başlayacaktı.

Ama Umar’ın bu golü kaçırması ve son vuruşlardaki beceriksizliği hafta içerisinde yeteri kadar çalışmadığını gösteriyor. 22’nci dakikada ise yapılan kenar ortasında Vedat ile golü bulan Rizespor, oyunun kontrolünü de iyice eline aldı. Rizespor’un etkili ve istekli oyunu Kayserispor’un oyununu vasatta bırakıyordu. Maçın başından sonuna kadar da her iki takım oyundan kopmadı. İkinci yarı ise oyunu kenarlara yıkan Çaykur Rizespor ikinci golü de yine kenardan attığı orta ile buldu. Melnjak’ın güzel ortasını harika kontrol edip gol yapan Samudio farkı ikiye çıkardı. Maçın 65’inci dakikasında ise Rizespor penaltı kazandı.

Bana göre hakemin kararı ağır oldu. Vedat Muriç harika bir vuruşla skoru belirledi ve Rizespor maçı da 3-0 kazandı. Devre arasında yapılan transferler genelde takıma çok fazla katkı sağlamaz. Çünkü alınan oyuncular eski takımlarında sorun çıkaran oyunculardır. Ama Rizespor’un devre arasında yaptığı transferlerin hepsinin takıma uyum sağlaması ve katkı vermesi alkışı da hak ediyor. Çaykur Rizespor’u iki yıl önce küme düşüren Hikmet Karaman’a da hem Rizespor takımı hem de tribünler güzel bir cevap verdi. Futbolun nasıl oynanacağını da gösterdiler.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap